Hotel De Stadsherberg

Dinerbon Franeker Hotel De Stadsherberg
Adres
Oud kaatsveld 8
8801AB Franeker
Telefoon
0517-392686
Dinerbon Franeker Hotel De Stadsherberg

Bewuster eten vinden we in Nederland steeds belangrijker. Gelukkig kan bewust eten zowel erg gezond als lekker zijn. Bij H.C.R. De Stadherberg weten ze dat als geen ander en lopen ze hierin al jaren voorop. H.C.R. De Stadsherberg is een sfeervol restaurant in Franeker dat op een prachtige locatie aan het water ligt. Het restaurant beschikt over een gezellig terras met meerdere verdiepingen direct aan het water. Wanneer u in de zomermaanden in de zon op het terras plaatsneemt met uw dinercheque heeft u dus een prachtig uitzicht over de voorbijvarende bootjes en recreanten die zich op het water begeven. Bij H.C.R. De Stadsherberg bent u met uw dinerbon hartelijk welkom om te komen proeven van de bewuste gerechten die worden geserveerd.

Wat het eten bij H.C.R. De Stadsherberg zo bewust maakt, is dat vrijwel alle ingrediënten die bij de bereiding worden gebruikt afkomstig zijn uit de eigen regio. In de keuken worden van deze producten vervolgens op ambachtelijke wijze heerlijke gerechten voor u bereid. Natuurlijke smaken worden gecombineerd met invloeden uit de Franse keuken. Op de kaart van restaurant H.C.R. De Stadherberg vindt u onder andere een stoofpot van Amelander duinkonijn met kruidenrisotto en een biologische kemper hen met appel, ui en chili. Ook kunt u bij uw bezoek aan dit restaurant met uw dinerbon een gevulde zoete aardappel met diverse groenten en geitenkaas van de molkerij bestellen, of een zwarte pasta penne met shii take, paksoi, taugé en geraspte rode pesto kaas.

Het team van H.C.R. De Stadsherberg kijkt er reeds naar uit om u te mogen ontvangen met uw dinercheque in hun mooie restaurant in Franeker. Geniet van een heerlijke culinaire avond aan het water en proef hoe lekker bewust eten kan zijn. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10