Thermen Saunastate

Dinerbon Gorredijk Thermen Saunastate
Adres
Stationsweg 94
8401 DT Gorredijk
Telefoon
0513-461482
Dinerbon Gorredijk Thermen Saunastate
Dinerbon Gorredijk Thermen Saunastate

Uit eten gaan met de dinerbon kan op vele verschillende plekken, en ook op een plek waar u dat wellicht niet zo een twee drie zou verwachten. U bent met uw dinercheque namelijk van harte welkom om te komen genieten van een hapje en een drankje in het restaurant van Thermen Saunastate, een luxueuze en relaxte spa in het plaatsje Gorredijk. Tussen het badderen en het bezoeken van de verschillende soorten sauna’s door kunt u heerlijk komen eten. De chef kok bereidt voor u namelijk wekelijks een State-menu, van verse, gezonde en bovenal smaakvolle ingrediënten.

U wordt in het restaurant van Thermen Saunastate met uw dinerbon net zo heerlijk in de watten gelegd als in de rest van de Thermen. Het doel is namelijk dat u door uw bezoek weer helemaal tot rust komt. U kunt genieten van een drie gangen diner, en het is mogelijk om dit diner te verspreiden. Zo kunt u bijvoorbeeld in de middag al beginnen met een voorgerecht en vervolgens nog even heerlijk in de sauna liggen voordat u ’s avonds aan uw hoofdgerecht begint. Uw dinercheque is in het restaurant van Thermen Saunastate dus zeer flexibel inzetbaar. Uiteraard heeft u ook de mogelijkheid om in het restaurant te lunchen, of om er plaats te nemen voor gewoon een lekkere kop koffie met een stukje vers gebakken taart.

U komt echt weer helemaal tot rust met de combinatie van lekker ontspannen in de sauna en heerlijk eten in het restaurant. Lijkt dit u een leuke plek om uw gekregen dinerbon te besteden? Wacht dan niet langer en kom snel eens langs bij Thermen Saunastate in Gorredijk. 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews