Hotel Café Restaurant Oostergoo

Dinerbon Grou Hotel Café Restaurant Oostergoo
Adres
Nieuwe Kade 1
9001 AE Grou
Telefoon
0566 621309
Dinerbon Grou Hotel Café Restaurant Oostergoo
Dinerbon Grou Hotel Café Restaurant Oostergoo
Dinerbon Grou Hotel Café Restaurant Oostergoo

Volgens gasten die Hotel Café Restaurant Oostergoo eerder bezochten is de locatie aan de Nieuwe Kade 1 in het Friese Grou een plek die getypeerd kan worden als het Saint Tropez van het noorden. En dat is ook niet voor niets, want de ligging van dit horecacomplex, praktisch aan het water van de Rjochte Grou en met aanlegplaatsen voor tal van bootjes op een steenworp afstand, vertoont op een aantal punten inderdaad gelijkenissen met de fameuze Franse badplaats. Het etablissement is verder voorzien van een authentieke, luxueuze inrichting, waarbij het vele hout om je heen voor een aangename, huiselijke ambiance zorgt. Vanzelfsprekend beschikt Oostergoo ook over een royaal terras, zodat je er onder het genot van een hapje en een drankje op dagen met fraai weer uitzicht hebt op het water en de voorbij varende boten. Met het oog op de hotelfunctie van het horecabedrijf zijn de openingstijden aangenaam ruim. Je kunt er met je dinerbon of dinercheque elke dag van de week van ‘s morgens half 8 tot middernacht terecht.

De keukenbrigade werkt voor het bereiden van de gerechten uitsluitend met biologische en eerlijke producten uit de regio en houdt daarbij ook rekening met de seizoen. Omdat bepaalde seizoensproducten niet het hele jaar in de regio verkrijgbaar zijn, wordt de menukaart 4 keer per jaar aangepast. Bij Oostergoo kom je in de keuken gegarandeerd geen ingrediënten tegen met kunstmatige conserveermiddelen of E-nummers. Alles wat er aan je geserveerd wordt is altijd écht vers en dat proef je! De lunchkeuzes, die tussen 12 en 5 in de middag verkrijgbaar zijn in dit restaurant, omvatten onder andere diverse soorten belegde broodjes, tosti’s, salades en eiergerechten. Heb je rond het middaguur al grote trek dan is het ook mogelijk om een plate met een vlees- of visvariant te bestellen. Voor wat betreft het diner biedt Oosterloo je a la carte keuze uit tal van verrukkelijke voor-, hoofd- en nagerechten.

Aan al het goede komt een einde, dus ook aan heerlijk smullen bij Oosterloo. Als je aan het eind van je verblijf de rekening gepresenteerd krijgt voor je genuttigde consumpties, dan kun je deze vervolgens zonder problemen (deels) betalen met het tegoed van je dinercheque of je dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10