Restaurant Oostergoo

Dinerbon Grou Restaurant Oostergoo
Adres
Nieuwe Kade 1
9001 AE Grou
Telefoon
0566 621309
Dinerbon Grou Restaurant Oostergoo
Dinerbon Grou Restaurant Oostergoo
Dinerbon Grou Restaurant Oostergoo

Ben je al eens in Friesland geweest? De provincie staat uiteraard bekend om de Elfstedentocht, maar ook zomers kun je hier terecht om bijvoorbeeld te varen op één van de Friese meren. Neem dan wel je Dinerbon mee, want je gaat na een vaartochtje zeker honger krijgen. Je kunt dan terecht bij een mooi restaurant aan het water, zoals restaurant Oostergoo. Niet alleen kun je hier lekker eten, restaurant Oostergoo is onderdeel van Hotel Oostergoo. Hotel en restaurant Oostergoo zijn daarom een uitstekend adresje voor een weekendje varen in Friesland. Het restaurant heeft ook nog eens een eigen aanlegsteiger, zodat je zo vanaf je bootje naar de dinertafel loopt. Nadat je lekker met je Dinercheque gedineerd hebt, loop je direct naar je kamer voor een overnachting.

Altijd vers en gezond

Overdag kun je bij restaurant Oostergoo met je Dinerbon terecht voor de lunch, maar je kunt ook gewoon gezellig borrelen, met een drankje en een hapje. 's avonds wordt het restaurant een gezellige ambiance en kun je hier heerlijk dineren. De koks van restaurant Oostergoo vinden het belangrijk om met eerlijke en gezonde producten te werken. Er wordt dus gebruik gemaakt van biologische producten en zonder schadelijke E-nummers. Uiteraard moet Friesland op zijn best gepromoot worden en wordt er veel gewerkt met lokale streekproducten. Friesland is niet alleen mooi, Friesland smaakt ook lekker.

Waar voldoet je diner bij restaurant Oostergoo aan?

Restaurant Oostergoo hanteert enkele punten voor al hun gerechten. Namelijk cultuur, waaraan je kunt zien waar en in welk seizoen je bevindt. Gezond, alles komt uit de Friese grond en het water. Kwaliteit, er wordt bewust met goede en gezonde producten gewerkt. En ten slotte, natuurlijk, vrijwel alle ingrediënten komen uit de gezonde natuur. Je kunt zien dat er dus goed over je gerecht is nagedacht om je het allerbeste voor te schotelen.

De menukaart

De menukaart is klein en eenvoudig gehouden, maar dit doet niets af aan de kwaliteit en smaak van de gerechten. Hier bestel je met je Dinercheque een heerlijk koud of warm voorgerecht of een soep, een fantastisch hoofdgerecht, met gerechten met biefstuk, tournedos of paling en je sluit je diner af met een heerlijk dessert. Uiteraard staan er op de kaart ook vegetarische gerechten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10