Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)

Dinerbon Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)
Adres
Havenplein 1
8861XA Harlingen
Telefoon
051 7858600
Dinerbon Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)
Dinerbon Harlingen Restaurant t Havenmantsje (GEEN E-VOUCHERS)

Let op: wij accepteren geen e-vouchers

Vindt u het fijn om helemaal in de watten gelegd te worden tijdens een avond uitgebreid tafelen? Dan is uw Dinerbon goed besteed bij Restaurant ’t Havenmantsje! U vindt dit unieke restaurant in het voormalig gerechtsgebouw in Harlingen. Het pand zal elke bezoeker die vanaf zee komt direct opvallen met haar elegantie en karakteristieke klokkentoren. Vanaf de serre of het terras heeft u het hele jaar door een prachtig uitzicht over de havenmond. Bovendien kunt u bij Restaurant ’t Havenmantsje ook nog eens heerlijk eten!

Bij Restaurant ’t Havenmantsje draait alles om eerbied voor het gerecht en de gast. U mag altijd uw culinaire wensen kenbaar maken en het team zorgt er voor dat u een onvergetelijke avond beleeft. Als u zich graag culinair laat verassen, is het aan te raden om het ‘’Menu Havenmantsje’’ te bestellen. Deze bestaat uit een glas cava, vier amuses en vier uitgebreide gerechten. Dit menu kunt u al vanaf €45 bestellen! Of in ruil voor uw Dinerbon natuurlijk. Het is ook leuk om te kiezen voor het ‘’Menu All-In’’. Dan krijgt u een indrukwekkende proeverij van zes gangen inclusief aperitief, bijpassend wijnarrangement, tafelwater, koffie en friandises. Bent u niet zo’n grote eter? Dan kunt u natuurlijk ook gewoon a la carte bestellen in ruil voor uw Dinercheque.

In de menu’s van Restaurant ’t Havenmantsje worden veel lokale producten gebruikt. De zee en de kwelders van de Waddenzee leveren veel inspiratie voor de gerechten. Ook biedt de vruchtbare grond veel producten van topkwaliteit. Proef het allerbeste uit de regio bij Restaurant ’t Havenmantsje in ruil voor uw Dinercheque

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10