Frisone Pazzo

Dinerbon Heerenveen Frisone Pazzo
Adres
Burg. Falkenaweg 56
8442LE Heerenveen
Telefoon
0513-232172
Dinerbon Heerenveen Frisone Pazzo
Dinerbon Heerenveen Frisone Pazzo
Dinerbon Heerenveen Frisone Pazzo
Dinerbon Heerenveen Frisone Pazzo

Bent u op zoek naar een gezellig restaurant met een unieke sfeer in Heerenveen waar u met uw dinerbon kunt gaan dineren? Wellicht is restaurant Frisone Pazzo wel iets voor u! Frisone Pazzo is een ambachtelijk restaurant dat is gevestigd aan een voormalige oude Technische School aan de Burgemeester Falkenaweg 56. Deze locatie zorgt voor een grote, open ruimte met veel lichtinval en een industriële sfeer. Het is het team van Frisone Pazzo echter gelukt om naast deze industriële look een ambiance van knusheid en gezelligheid te creëren in het restaurant. Deze unieke combinatie is kenmerkend voor restaurant Frisone Pazzo, dat bovendien is onderscheiden voor de duurzame grondslag van het restaurant. U bent hier nu van harte welkom met uw dinercheque

In de keuken van Frisone Pazzo staan Henk Markus en zijn keukenbrigade die – hoe kan het ook anders – op ambachtelijke wijze de lekkerste gerechten voor u op tafel toveren. Zij werken zo veel mogelijk met producten van het Friese land, die zij combineren met verschillende Mediterrane invloeden. Dit leidt tot verassende diners vol van smaak, waar u met uw dinerbon van kunt komen genieten, samen met vrienden, familie, collega’s en anderen! Restaurant Frisone Pazzo werkt niet met een à la carte kaart maar biedt u een met zorg samengesteld menu aan. U kunt een driegangenmenu bestellen, maar ook een vier, vijf, zes of zelfs zeven gangen menu!

Wees welkom om zelf de sfeer en de ambachtelijke gerechten te komen proeven bij dit unieke restaurant en breng snel een bezoek aan restaurant Frisone Pazzo met uw dinercheque.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10