Grieks Restaurant Meteora

Dinerbon Heerenveen Grieks Restaurant Meteora
Adres
Dracht 142
8442 BZ Heerenveen
Telefoon
0513 629 975
Dinerbon Heerenveen Grieks Restaurant Meteora
Dinerbon Heerenveen Grieks Restaurant Meteora

Wist u dat u met uw dinerbon nu ook heerlijk Grieks kunt gaan eten in het Friese Heerenveen? Bij Grieks restaurant Meteora bent u van harte welkom om van de verschillende Griekse specialiteiten te komen proeven met uw dinercheque. Of u nu met vrienden, familie of collega’s komt, er is altijd ruimte voor een gezellig en smaakvol diner in dit vrolijke restaurant in het centrum van de stad. Grieks restaurant Meteora bestaat al sinds 1987 en is dan ook een begrip in de buurt. Door de vestiging van het restaurant in een monumentaal pand heeft het restaurant bovendien een unieke uitstraling die perfect in het Griekse thema past!

Op het menu bij Grieks restaurant Meteora staan de meest uiteenlopende Griekse specialiteiten. Frisse salades en Mediterrane gerechten vormen de basis voor deze heerlijke gevarieerde keuken, waar het gezonde met het aangename wordt verenigd. Het gebruik van olijfolie zorgt voor voedzame en gezonde maaltijden, waar men in de Middellandse zeegebieden bij zweert! U kunt met uw dinerbon losse gerechten van de kaart bestellen, maar u heeft ook de mogelijkheid om u te laten verassen met een drie gangen menu van de chef dat regelmatig wisselt. Begin de avond met een heerlijke huisgemaakte Griekse soep, gevold door traditionele souflaki en gyros geserveerd met frites, rijst, tzatziki en salade of kies een van de andere specialiteiten van de kaart!

Het team van restaurant Meteora hoopt u spoedig welkom te mogen heten in hun unieke restaurant. Vergeet niet om bij uw bezoek uw dinercheque mee te nemen, daar kunt u namelijk de rekening mee betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10