Gusto Y Mucho Mas

Adres
Vleesmarkt 9
8441EW Heerenveen
Telefoon
0513 844 870
Dinerbon Heerenveen Gusto Y Mucho Mas
Dinerbon Heerenveen Gusto Y Mucho Mas
Dinerbon Heerenveen Gusto Y Mucho Mas
Dinerbon Heerenveen Gusto Y Mucho Mas

Op de Vleesmarkt in Heerenveen kunt u de echte tapascultuur ontdekken bij Gusto Y Mucho Mas. Wat het nog leuker maakt is dat u dit nu kunt doen met uw dinerbon! In het restaurant heerst een gezellige zuidelijke sfeer. Voor jong en oud is het een fijne plek om kennis te maken met de Spaanse cultuur. Bij Gusto Y Mucho Mas kunt u terecht voor verschillende gelegenheden. Heeft u dus een personeelsfeest, verjaardagsfeest of bruiloft te vieren dan kunt u uitstekend terecht bij Gusto Y Mucho Mas! Iedereen is welkom dus kom gezellig lang met vrienden en/of familie.

De keuken van Gusto Y Mucho Mas is ook gebaseerd op de mediterrane keuken. Dit houdt in dat er gerechten worden gemaakt uit Spanje, Italië, Portugal, Griekenland en een deel uit het zuiden van Frankrijk. De volgende hoogstandjes worden onder andere bereid: Pata negra (Spaanse Iberico ham), Jamon Serrano (serranoham van een speciaal gefokt Spaans varkensras), Pinchos (een echte Spaanse snack) en Manchego (kaas gemaakt in de La Mancha streek, afkomstig van een schapenras). Voor uw dinercheque kunt u er ook voor kiezen om onbeperkt tapas te eten, dan krijgt u veel verschillende gerechtjes zo vaak en zoveel als u wilt. Verder zijn er verschillende dranken die u kunt drinken. Zo is er bier van het vat, gedestilleerd/buitenlands, bier per fles, gedestilleerd/binnenlands, likeuren buitenlands en zuid wijnen. Zo is er voor ieder wat wils.

Gusto Y Mucho Mas is van woensdag t/m zondag geopend van 17:00 uur tot 23:00 uur. Kom dus snel eens langs met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10