Haje Heerenveen

Dinerbon Heerenveen Haje Heerenveen
Adres
Schans 65
8441 AC Heerenveen
Telefoon
0513 618618
Dinerbon Heerenveen Haje Heerenveen
Dinerbon Heerenveen Haje Heerenveen
Dinerbon Heerenveen Haje Heerenveen
Dinerbon Heerenveen Haje Heerenveen

Toe aan een lekkere hap of een culinair diner in Heerenveen? Probeer dan eens Haje Heerenveen. Dit restaurant van het Haje Hotel biedt je een bijzondere culinaire ervaring. Heb je een dinercheque? Dan kun je hier nog voordeliger dineren.

Lunch, hapje, drankje

Je bent de hele dag welkom bij Haje Heerenveen. Je kunt hier al aanschuiven voor een heerlijk en uitgebreid ontbijtbuffet, maar ook kun je hier altijd een hapje en drankje bestellen. Iedere dag kun je kiezen uit een uitgebreid menu en verse gebakken. Dit is natuurlijk perfect wanneer je 's ochtends nog een fijn bakkie koffie wilt scoren. Wil je voordat je de stad ingaat nog snel iets eten? Vraag dan om de menukaart en laat je verrassen door de heerlijke lunchgerechten. Bestel een soepje, sandwich, omelet of een ander uniek lunchgerecht.

Dineren

Bij Haje Heerenveen kun je uitbreid dineren. Het is perfect wanneer je een overnachting boekt bij Haje Heerenveen, om er gelijk te dineren. Je kunt direct bij aankomst een tafel reserveren voor het diner, of spontaan aanschuiven. Je geniet van een royale menukaart met verrassende gerechten. Ook kun je iedere dag de aanbeveling van de chef opvolgen en je laten verrassen door unieke en smaakvolle gerechten.

Jong en oud

Dit restaurant is een beste optie voor zowel jong als oud. Er staan sensationele gerechten op de kaart waardoor je je kunt laten verrassen, maar ook echte klassiekers waar iedereen van houdt. Ook voor de kleinste zijn er speciale kindergerechten. Zo kun je met het hele gezin of familie aanschuiven en genieten van een heerlijke avond.

Ben jij nog op zoek naar een uitdagend en vooral lekker restaurant in Heerenveen? Dan is Haje Heerenveen een echte aanrader. Je kunt hier altijd heerlijke gerechten uitkiezen of spontaan langskomen voor een hapje en een drankje. Maak gebruik van jouw dinerbon om extra goed te genieten van een culinair avondje uit bij Haje Heerenveen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10