La Fontaine Heerenveen

Dinerbon Heerenveen La Fontaine Heerenveen
Adres
Gemeenteplein 59
8442 MB Heerenveen
Telefoon
0513-683950
Dinerbon Heerenveen La Fontaine Heerenveen
Dinerbon Heerenveen La Fontaine Heerenveen

In hartje centrum Heerenveen staat de gezellige Brasserie La Fontaine. Al 20 jaar lang zijn wij een vertrouwd adres voor uw lunch, diner, catering of feest. Met uw dinercheque kunt u nu heerlijk komen genieten van een lunch of diner. Bij ons is er voor de allerkleinste een speelhuis aanwezig dat boordevol speelgoed staat. U kunt dus gerust uw kinderen meenemen. La Fontaine is voor elke leeftijdsklasse geschikt! Verder hebben wij uitstekend personeel werken. Zij zullen er alles aan doen om u een onvergetelijk hoogtepunt van de dag te geven! Zij staan voor u klaar om u met al uw vragen en wensen te helpen.

In de keuken maken onze koks heerlijke lunches en diners klaar. U kunt heerlijke hamburgers met friet krijgen, gezonde broodjes of heerlijke gerechten met verschillende vis en vlees soorten. Ook kunt u huisgemaakte salades krijgen die gereserveerd worden met brood en kruidenboter of heerlijke tosti’s, uitsmijters, een warme hap en verschillende soepen. U zult voor uw dinerbon heerlijke en ruime keuzes aan gerechten krijgen! Bij ons zult u alleen eten van hoge kwaliteit krijgen. Het is voor ons namelijk belangrijk dat u goed en lekker eten geserveerd krijgt.

Wij zijn van maandag tot en met zondag geopend. Maandag en dinsdag van 9:00 uur tot 18:00 uur wen van woensdag tot en met zondag zijn wij ‘s avonds langer geopend. Wij hopen u spoedig te zien en vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10