Pannenkoekschip Heerenveen

Dinerbon Heerenveen Pannenkoekschip Heerenveen
Adres
Fok 78
8441 BR Heerenveen
Telefoon
0513-625008
Dinerbon Heerenveen Pannenkoekschip Heerenveen
Dinerbon Heerenveen Pannenkoekschip Heerenveen
Dinerbon Heerenveen Pannenkoekschip Heerenveen

Wist u dat u met uw dinerbon niet alleen pannenkoeken kunt gaan eten in het Friese Heerenveen, maar dat u dit kunt doen aan boord van een echte Klipper? Bij pannenkoekschip ‘De Klipper’ bent u van harte uitgenodigd om met uw dinercheque vanaf het dek af te dalen naar het vooronder. En daar in het gezellige restaurant plaats te nemen. De sfeer in het restaurant is warm en knus, maar wel ruim, waardoor pannenkoekschip ‘De Klipper’ ook geschikt is om met grote groepen te gaan dineren. Het schip is gelegen aan de kade van Fok 78 en is te herkennen aan de vrolijke lampjes die de mast en de stagen sieren.

Op het menu van pannenkoekenschip de Klipper staat uiteraard heerlijke pannenkoeken. In het assortiment zitten de klassieke pannenkoekcombinaties, zoals pannenkoeken met poedersuiker, appel en spek of pannenkoeken met kaas. Ook meer verassende combinaties kunt u bestellen met uw dinercheque, zoals een pannenkoek ‘Alde Wiven’ met rum rozijnen, appel, vanille-ijs, slagroom en een scheutje kaneel-likeur of een pannenkoek met kippenlevertjes en appel. Heeft u niet zo’n zin in pannenkoeken? Er staan ook enkele andere gerechten op het menu, zoals een lekker soepje of verscheidene pizza’s.

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit unieke pannenkoekenrestaurant op een echte klipper? Kom dan snel eens een bezoek brengen met uw dinerbon aan pannenkoekenschip de Klipper en laat u verassen door de leuke sfeer en de lekkere pannenkoeken! Het is een leuke plek voor jong en oud en ook zeer ideaal wanneer u iets leuks te vieren heeft!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10