Spoorzicht Heerenveen

Dinerbon Heerenveen Spoorzicht Heerenveen
Adres
Parallelweg 48
8441AS Heerenveen
Telefoon
0513 792002
Dinerbon Heerenveen Spoorzicht Heerenveen
Dinerbon Heerenveen Spoorzicht Heerenveen

Wilt u graag met uw dinercheque gaan eten bij een uniek en bijzonder restaurant in het mooie Friese Heerenveen, dan hebben wij een goed voorstel voor u. U bent namelijk van harte welkom om met uw dinerbon plaats te nemen bij restaurant Spoorzicht. Restaurant Spoorzicht bevindt zich aan de Parallelweg 48 en zorgt er al sinds de 19e eeuw voor dat reizigers, zakenlui en buurtbewoners er kunnen genieten van heerlijke gerechten en verfrissende drankjes. Een echte historische plaats dus waar u zich bij binnenkomst in een klassieke stationslounge waant. Mooie stoelen, kroonluchters en houten deuren met glas in lood geven een gemoedelijke maar luxueuze sfeer aan het restaurant.

Het team van restaurant Spoorzicht zet zich iedere avond in om uw bezoek aan het restaurant een bijzondere belevenis te maken. Dit doen zij onder andere door voor u verassende gerechten te bereiden van verse en eerlijke producten. Als voorgerecht kunt u met uw dinercheque onder andere genieten van een salade van Friese Hoeveham met een bitterbal van gerookte zoete aardappel en een mosterd crème. Probeer vervolgens een gestoofde hertenwang met eigen jus, Friese droge word en geroosterde pompoen of een saltimbocca van Gaasterlands kruiden varken met spek, pruimen en een sinaasappel-peper jus. Als nagerecht kunt u onder andere genieten van een chocolade mousse met tarte tatin van mango, bosvruchten coulis en yoghurtijs of een proeverij van desserts.

Bent u nieuwsgierig geworden naar restaurant Spoorzicht in Heerenveen? Twijfel dan niet en reserveer snel een tafel. Vergeet bij uw bezoek ook niet om uw dinerbon mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10