Toro Pinto

Dinerbon Heerenveen Toro Pinto
Adres
Achter de Kerk 4
8441ET Heerenveen
Telefoon
0513-610519
Dinerbon Heerenveen Toro Pinto
Dinerbon Heerenveen Toro Pinto
Dinerbon Heerenveen Toro Pinto

Aan Achter de Kerk 4 in Heerenveen vindt u een steakrestaurant waar u met uw dinerbon heerlijk kunt gaan genieten van kwalitatief hoogstaande vleesgerechten. Daar huist al sinds 1994 restaurant Toro Pinto, waar gastheer Harry Aujla iedere avond weer klaar staat met zijn team om u bij uw bezoek met uw dinercheque zowel de goede sfeer als de lekker smaken van de Argentijnse keuken te laten proeven. Binnen in het restaurant is de sfeer authentiek Argentijns. Dit komt onder andere naar voren in het vele houtwerk, de warme diepe kleuren en de koeienhuiden. Uniek is de keuken, die midden is het restaurant is gesitueerd waardoor u uw stukje vlees tijdens de bereiding goed in de gaten kunt houden.

Harry Aujla bereidt in de keuken van het beste Argentijnse vlees voor u heerlijke steaks en andere gerechten. Dit doet hij al vele jaren op dit adres, en daarvoor bij andere steakrestaurants. Deze ervaring is dan ook terug te proeven in de gerechten. Op de kaart staan onder andere onbeperkt sappige spareribs, Argentijnse lendebiefstuk, Argentijnse entrecote, Argentijnse ossenhaas, Argentijnse rib-eye steak, een mixed grill van vijf soorten vlees waaronder twee rundersoorten, kipfilet, varkensfilet en spareribs, een stoofpot van rundvlees met rijst, gegrilde kippenvleugels gemarineerd in honing en een surf & turf van Argentijnse ossenhaas en drie gamba’s of zalmfilet. De mogelijkheden met uw dinerbon zijn dan ook zeer ruim!

Bent u nieuwsgierig geworden naar dit steakrestaurant dat al sinds 1994 een begrip is in de buurt? Wacht dan niet langer en reserveer een tafel bij restaurant Toro Pinto. Vergeet daarbij niet te vermelden dat u graag met uw dinercheque wilt betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10