Leafe Sawntjin

Dinerbon Hijum Leafe Sawntjin
Adres
Lege Hearewei 14
9054KA Hijum
Telefoon
0518 432 374
Dinerbon Hijum Leafe Sawntjin

Schuin tegenover de 900 jaar oude Nicolaaskerk van het Friese terpdorp Hijum bevindt zich restaurant Leafe Sâwntjin. Dit is een Friese uitroep van verbazing. Het restaurant is zo genoemd omdat het doel van de eigenaren is om haar gasten keer op keer te verbazen met het heerlijke eten. U kunt er nu ook dineren met uw Dinerbon! Leafe Sâwntjin is geopend van dinsdag tot en met zondag tussen 12:00 en 23:30.

Leafe Sâwntjin werkt niet met een vaste menukaart, maar met een wisselend menu. Chefkok Caroline Bos kookt zoveel mogelijk met dagverse biologische en regionale producten. Iedere dag worden er verse vis, schelp- en schaaldieren uit Harlingen geleverd. Het vlees en gevogelte is biologisch en heerlijk van smaak. Leafe Sâwntjin staat dan ook bekend om haar uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. U kunt er ook met uw Dinerbon betalen. Uitgaande van uw wensen en voorkeuren kookt de chef een heerlijk menu voor u met drie, vier of vijf gangen. Sommelier Jilles Dijkstra helpt u graag met een bijpassende wijn voor de gerechten, ingrediënten en het seizoen. Met zijn uitgebreide wijnkennis weet hij steeds weer de kelder met heerlijke gastronomische wijnen te vullen. De kok en de sommelier komen ook graag aan tafel om meer vertellen over hun aanbod aan gerechten en wijnen. Geniet van een heerlijke avond uit met uw Dinercheque!

Combineer een etentje met uw Dinercheque met een gezellig dagje uit in Noord-Friesland. De omgeving van Hijum is namelijk zeer geschikt voor een prachtige wandeling of fietstocht in de natuur. Fietsroutes, wandelkaarten en informatie over bezienswaardigheden zijn bij Leafe Sâwntjin aanwezig.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10