Die Gaststube

Dinerbon Joure Die Gaststube
Adres
Midstraat 53
8501 AE Joure
Telefoon
0513-414100
Dinerbon Joure Die Gaststube
Dinerbon Joure Die Gaststube

Er gaat niets boven échte Duitse gezelligheid. Bij Restaurant Die Gaststube in Joure heeft u de mogelijkheid om dit te ervaren. Dit restaurant bevindt zich in de sfeervolle winkelstraat van Joure en op loopafstand van de haven. De perfect plek om na het shoppen of varen gezellig langs te komen met uw dinerbon of dinercheque voor een schnitzel en een Weissbier!

Ons restaurant is geheel op Duitse stijl ingericht, verwacht dus houten tafels, een biergarten en Duitse gezelligheid. Wij zijn een laagdrempelig restaurant waar iedereen welkom is, van alle leeftijden en alle standen. U kunt hier terecht voor zowel lunch als diner en zomers ook heerlijk genieten op ons terras. Onze bediening legt u graag in de watten. Het is onze missie om uw bezoek aan ons onvergetelijk te maken. U kunt bij ons genieten van Duitse gerechten zoals schnitzles, cordon bleus onder het genot van een goed glas wijn of koud glas bier. Gezien de perfecte ligging valt een bezoek aan Die Gaststube perfect te combineren met een vaartocht door het Friese merengebied of een dagje shoppen in het stadshart van Joure.

Een unieke belevenis met heerlijke, traditionele Duitse gerechten in een ongedwongen sfeer, dat is wat u kan verwacht bij ons. Kom met uw dinerbon of dinercheque de Duitse gezelligheid ervaren. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. Ons restaurant is zeven dag per week geopend voor lunch en diner.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10