Het Tolhuis

Dinerbon Joure Het Tolhuis
Adres
Appelwyk 11
8501 BM Joure
Telefoon
0513 853300
Dinerbon Joure Het Tolhuis
Dinerbon Joure Het Tolhuis
Dinerbon Joure Het Tolhuis

Als je een bezoek brengt aan Joure, mag een bezoek aan Het Tolhuis zeker niet ontbreken. Het restaurant staat bekend om haar gezellige ambiance. De inrichting doet denken aan een grote huiskamer. Je kan er lekker ongedwongen eten en drinken. Onder de bewoners van Joure is Het Tolhuis de afgelopen jaren echt een begrip geworden. Twijfel dus niet langer, maar neem je Dinercheque mee en ga hier een avondje genieten.

Voor een goede prijs beleef je lekkere, goed samengestelde gerechten. Bij het diner kan je kiezen voor een voor- en hoofdgerecht. De voorgerechten bestaan onder andere uit tartaar van gerookte zalm, langzaam gegaard buikspek en in knoflookolie gebakken champignons. En om een idee te krijgen van de hoofdgerechten die geserveerd worden een kleine opsomming: entrecote met saus van rode port, dagverse snoekbaars en kaasfondue. Alle gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, warme groenten en een frisse salade. Mocht je nog plek over hebben, dan is een aanrader om voor het nagerecht 'Friese Chocolade' te gaan: chocolademousse, Fries suikerbrood en boeren vanille ijs. Betaal de rekening met je Dinerbon.

Friesland staat natuurlijk bekend om het vele water en de daardoor populaire watersporten. Ook bij Het Tolhuis ontbreekt het hier niet aan. Er is een prachtig terras aangelegd aan het water, waar je in de zon dan ook buitengewoon geniet van een goed glas wijn of bier. Of je neemt je Dinercheque mee voor een verrukkelijke lunch op het terras. Kies voor een vega burger, uitsmijter of quiche bijvoorbeeld.

Het restaurant is elke dag geopend van 11.00 tot 22.00 uur. Het café waar je terecht kan voor een borrel is op maandag en woensdag geopend van 12.00 tot 22.00 uur, van donderdag tot en met zondag van 12.00 tot 01.00 uur. Op dinsdag is het café gesloten. Ook in het café betaal je gerust met je Dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10