Het Tolhuis (alleen ma t/m vrij)

Dinerbon Joure Het Tolhuis (alleen ma t/m vrij)
Adres
Appelwyk 11
8501 BM Joure
Telefoon
0513 856426
Dinerbon Joure Het Tolhuis (alleen ma t/m vrij)
Dinerbon Joure Het Tolhuis (alleen ma t/m vrij)
Dinerbon Joure Het Tolhuis (alleen ma t/m vrij)

Let op: U kunt hier 1 Diner Cadeaukaart per bezoek gebruiken van maandag t/m vrijdag. Op zaterdag en zondag kan de Diner Cadeaukaart niet gebruikt worden.

Als je een bezoek brengt aan Joure, mag een bezoek aan Grand-Café Het Tolhuis zeker niet ontbreken. Het restaurant staat bekend als de huiskamer van Joure en heeft een gezellige en warme ambiance. Je kan er in een ongedwongen sfeer heerlijk eten en drinken. In Joure en omstreken heeft het Tolhuis zich binnen korte tijd ontwikkeld tot het begrip wat het vandaag de dag is.

Twijfel dus niet langer, maar neem je Dinercheque mee en ga hier een avondje genieten.

Voor een goede prijs beleef je lekkere en goed samengestelde gerechten. Bij het diner kan je kiezen voor een voor- en hoofdgerecht. De voorgerechten bestaan onder andere uit tartaar van gerookte zalm, langzaam gegaard buikspek en in knoflookolie gebakken champignons. En om een idee te krijgen van de hoofdgerechten die geserveerd worden een kleine opsomming: entrecote met saus van rode port, dagverse snoekbaars en kaasfondue. Alle gerechten worden geserveerd met aardappelgarnituur, warme groenten en een frisse salade. Mocht je nog plek over hebben na het hoofdgerecht dan is het inmiddels bekende dessert: 'Friese Chocolade' eens te proberen. Dit dessert bestaat uit: chocolademousse, Fries suikerbrood en boeren vanille ijs.

Betaal de rekening met je Dinerbon.

Friesland staat natuurlijk bekend om het vele water en de daardoor populaire watersporten. Ook bij Het Tolhuis ontbreekt het hier niet aan. Er zijn prachtige terrassen aangelegd direct aan het water, waar je in de zon dan ook buitengewoon geniet van een goed glas wijn of bier. Of je neemt je Dinercheque mee voor een verrukkelijke lunch op het terras. Kies bijvoorbeeld voor een Vega burger, uitsmijter of quiche. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 11.00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10