Restaurant Zuiver Joure

Dinerbon Joure Restaurant Zuiver Joure
Adres
Douwe Egberts Plein 1A
8501 AB Joure
Telefoon
0513 417070
Dinerbon Joure Restaurant Zuiver Joure
Dinerbon Joure Restaurant Zuiver Joure
Dinerbon Joure Restaurant Zuiver Joure
Dinerbon Joure Restaurant Zuiver Joure

Restaurant Zuiver is een bijzonder restaurant in het Friese Joure. Heb je zin om culinair verrast te worden, dan ben je bij dit restaurant aan het juiste adres. Het restaurant serveert dinsdag tot en met zaterdag tussen 12:00 en 22:00 heerlijke gerechten. Tijdens het diner is er een verrassingsmenu en voor de lunch heeft het restaurant een uitgebreide menukaart. Geniet in dit stijlvolle restaurant van een gezellige middag met familie en vrienden. Het restaurant accepteert de dinerbon en dinercheque als betaalmiddel en ligt op een fantastische locatie aan het Douwe Egberts plein in Joure.

Laat je verrassen

Restaurant Zuiver heeft een bijzonder concept. Je eet hier voor €27,50 een wisselend verrassingsmenu: elke dag staat er dus iets anders op tafel. Daarnaast heeft het restaurant een wijnarrangement en kun je jouw diner eventueel uitbreiden met extra gangen. Het verrassingsmenu wordt gemaakt met pure, verse ingrediënten en ambachtelijke producten: alles om jou te laten genieten van een ware smaaksensatie. Maak het diner helemaal af met bijpassende wijn en geniet van een culinaire ontdekkingsreis tijdens een romantische date of gezellige avond met vrienden. Het restaurant besteedt veel aandacht aan duurzaamheid en de chef verspilt zo min mogelijk eten. Heb je bepaalde dieetwensen of voedselallergieën, laat dit dan van tevoren weten. Kies je liever zelf wat je eet, kom dan lunchen bij Restaurant Zuiver. Het restaurant heeft een lunchmenu met gerechten als ramen, avocado toast, desembrood met huisgerookte zalm en een heerlijke burger.

Dineren in het idyllische Joure

Een diner bij restaurant Zuiver is de perfecte keuze voor een verjaardag of bedrijfsfeest. Het restaurant organiseert kookworkshops en verzorgt catering voor feesten en diners. Reseveer een plekje voor een etentje met een klein gezelschap of huur het restaurant af voor een besloten diner. Het verrassingsmenu wordt afgestemd op jouw wensen en behoeftes en met een wijnarrangement maak je het feest helemaal compleet. Ga ’s middags varen op het prachtige Sneekermeer of ontdek de idyllische omgeving tijdens een flinke wandeling. Aan het einde van de dag strijk je neer bij Restaurant Zuiver voor een heerlijk diner en goed glas wijn. Ga je binnenkort dineren bij Restaurant Zuiver, vergeet dan niet je dinercheque of dinerbon mee te nemen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10