Restaurant t Jagertje

Dinerbon Langweer Restaurant t Jagertje
Adres
Buorren 7
8525EB Langweer
Telefoon
0513 499 297
Dinerbon Langweer Restaurant t Jagertje

In de Friese watersportplaats Langweer vindt u aan Buorren 7 restaurant ’t Jagertje. Dit restaurant is al 45 jaar een vertrouwd adres voor de bewoners van Langweer en omstreken. Vele inwoners en watersporters die Langweer aandeden gingen u al voor in het bezoeken van dit gezellige, dorpse restaurant en ook u kunt nu aanschuiven bij restaurant ’t Jagertje met uw dinerbon! Elke donderdag tot en met zondag bent u hier vanaf een uur of vijf welkom voor een snelle hap of juist een uitgebreid diner.

Restaurant ’t Jagertje wordt geleid door eigenaar en kok Willem van Hout, die voor u de mooiste gerechten op tafel zet. Al deze gerechten worden bereid met dagverse producten, die als het even kan uit de streek afkomstig zijn. Zo geniet u met uw dinerbon onder andere van de snoekbaars uit de Langweerder Wielen en van koud gerookte wilde paling uit de Friese Meren. Restaurant ’t Jagertje is ook lid van Fryslân Culinair, wat betekent dat zij werken met de beste producten uit de provincie Friesland. Het eten van ’t Jagertje staat dan ook niet voor niets hoog aangeschreven in de Nederlandse restaurantgidsen.

Naast een gezellig restaurant is ’t Jagertje sinds kort ook een wijn- en champagnebar, waar u aan de compleet vernieuwde bar vanaf een uur of vier kunt genieten van de beste wijnen en champagnes! Kom zelf de Friese gastvrijheid ervaren en proeven van de heerlijke streekproducten in de prachtige watersportplaats Langweer, en vergeet bij uw bezoek niet uw dinercheque mee te nemen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10