Bosporus

Dinerbon Leeuwarden Bosporus
Adres
Nieuwestad 77
8911 CK Leeuwarden
Telefoon
058 2135395
Dinerbon Leeuwarden Bosporus
Dinerbon Leeuwarden Bosporus
Dinerbon Leeuwarden Bosporus
Dinerbon Leeuwarden Bosporus

De Turkse keuken ontdekken doe je bij Bosporus in Leeuwarden. Bosporus is een Turks specialiteitenrestaurant. Met de culinaire gerechten en de gezellige ambiance, waan je je voor een avond in Turkije. De Turkse keuken is niet zo bekend in Nederland, maar oh zo heerlijk. Het is uniek en traditioneel en een echte mengelmoes van wel duizenden culturen. Ontdek zelf de Turkse keuken en neem je Dinerbon mee naar Bosporus.

De menukaart van Bosporus is uitgebreid te noemen. Er zijn voorgerechten, zoals gebakken inktvisringen, Turkse pizza en kruidenboter op Turkse wijze met pide. De hoofdgerechten zijn in te delen in drie categorieën. De grillgerechten met bijvoorbeeld lamskoteletten van de grill of een mixed grill, de oven- en pangerechten, zoals een kipstoofpotje of malse lamsbout uit de oven en de visgerechten, zoals gegrilde zeebaars en gamba's. Bij de oven- en pangerechten zijn enkele vegetarische gerechten te vinden. Daarnaast kan je je maaltijd nog uitbreiden met soepen en salades en als afsluiter neem je natuurlijk een dessert. Aan het einde van de avond hoef je alleen nog maar af te rekenen met je Dinercheque.

Ook voor een lunch kan je bij Bosporus terecht met je Dinerbon. Je hebt keuze uit broodjes, wraps en plates met een Turkse tint. Maar ook klassieke lunchgerechten zoals uitsmijters zijn hier te vinden. Daarnaast zit je hier voor een borrel op de juiste plek. Ook dan betaal je gerust met je Dinercheque. Bosporus is zeven dagen per week geopend. Op maandag van 11.00 tot 21.00 uur, op dinsdag tot en met donderdag van 11.00 tot 22.00 uur, op vrijdag en zaterdag van 11.00 tot 23.00 uur en op zondag van 12.00 tot 22.00 uur. Online kan je eenvoudig een tafel reserveren. Zo ben je in ieder geval verzekerd van een tafel. Wie neem jij mee om samen te genieten van een Turkse avond?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10