Brasserie Spiegelaar

Dinerbon Leeuwarden Brasserie Spiegelaar
Adres
Nieuwestad 141
8911CR Leeuwarden
Telefoon
058 212 90 14
Dinerbon Leeuwarden Brasserie Spiegelaar
Dinerbon Leeuwarden Brasserie Spiegelaar
Dinerbon Leeuwarden Brasserie Spiegelaar

In het centrum van het Friese Leeuwarden vindt u Brasserie Spiegelaar. Deze gezellige brasserie is hét adres in Leeuwarden voor een uitgebreide lunch of heerlijk diner met uw dinerbon. Het pand waar brasserie Spiegelaar in is gevestigd bevindt zich aan de zonzijde van de Nieuwestadt, waardoor het zowel binnen als buiten altijd er licht is. De frisse inrichting met een open tweede verdieping maken de brasserie zeer ruimtelijk en zorgen voor een ongedwongen en open sfeer. Voor de deur bevindt zich een klein terrasje waar het met mooi weer ook goed toeven is, u kunt vanuit daar alle winkelende mensen voorbij zien lopen en heeft ook uitzicht op de mooie gracht.

Op de lunchkaart van Brasserie Spiegelaar staat een ruim aanbod van rijkelijk belegde koud en warme broodjes, zoals een Italiaanse bol Caprese met mozzarella, zongedroogde tomaatjes en pesto, of een broodje carpaccio met rode pesto, pijnboonpitten, Parmezaanse kaas, kappertjes en zongedroogde tomaten. ’s Avonds geniet u met uw dinerbon van lekkere eetcafémaaltijden, zoals een varkens schnitzel met champignons, ui en paprika of een maaltijdsalade met geitenkaas, komkommer, tomaat, walnoten en honing. Naast voor een lekkere lunch of diner kunt u bij Brasserie Spiegelaar ook terecht voor de lekkerste handgemaakte koffie’s of een goed glas wijn met borrelhappen.

De centrale ligging, goede sfeer en het lekkere eten maken Brasserie Spiegelaar tot de perfecte plek in Leeuwarden om vrienden te ontmoeten voor een gezellig samenzijn om weer even helemaal bij te praten. Vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10