Café Thús

Dinerbon Leeuwarden Café Thús
Adres
Wilhelminaplein 90
8911BS Leeuwarden
Telefoon
058 205 0098
Dinerbon Leeuwarden Café Thús
Dinerbon Leeuwarden Café Thús

Aan het Wilhelminaplein in Leeuwarden kunt u Café Thus vinden.  U kunt hier smaakvol lunchen met uw dinerbon. U heeft tijdens het lunchen een prachtig uitzicht op het Wilhelminaplein. U kunt ook in de omgeving genoeg doen. Zo kunt u een lekker dagje winkelen in de stad of naar een Fries museum. Natuurlijk kunt u in de omgeving ook heerlijke wandel- en fietstochten maken. Café Thus is modern ingericht. Er is gewerkt met donkere en lichte kleuren en modern meubilair. Om het restaurant heen zijn grote glazen wanden waardoor veel licht valt. U kunt hier perfect heen voor een romantische lunch, maar ook voor een zakelijke lunch. U kunt natuurlijk ook gerust langskomen met uw ouders of vrienden om eens heerlijk te eten!

In de keuken wordt gewerkt met verse seizoen ingrediënten gecombineerd met de beste streekproducten. Thus vindt het namelijk heel belangrijk dat u goede kwaliteit gerechten geserveerd krijgt. De kok die in de keuken staat is chef-kok Johan. Hij bereid heerlijke (streek)gerechten en dagverse salades. Voor uw dinercheque krijgt u hele goede kwaliteit gerechten! Op de lunchkaart staan broodgerechten, warme gerechten, salades, specials, warme en koude dranken en gebak. Zo is er bijvoorbeeld een heerlijke clubsandwich met huisgemaakte spread van seizoensgroente en heerlijke huisgemaakte licht gezouten aardappelchips in de schil of een hamburger van Fries Lauwersmeerrund op een Leeuwarder bierbroodje geserveerd met huisgemaakte ketchup, tomaat, sla, kaas en huisgemaakte uienmarmelade.

Bent u al nieuwsgierig geworden en krijgt u al trek? Gaat u dan snel naar Café Thus. Vergeet zeker uw dinercheque of dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10