Eetablissment Liuwherne

Dinerbon Leeuwarden Eetablissment Liuwherne
Adres
Vrouwenpoort 1
8911 DD Leeuwarden
Telefoon
058-2128851
Dinerbon Leeuwarden Eetablissment Liuwherne
Dinerbon Leeuwarden Eetablissment Liuwherne

Zin in een vlugge hap is altijd wel te stillen in Leeuwarden. Vooral als u in de buurt van het prachtige park dat naast de Westerplantage ligt bent. Hier kunt u namelijk het gezellige ‘Eetablissement’ Liuwherne vinden. De ligging is nagenoeg perfect. Vlakbij het centrum en de jachthaven ‘de Prinsentuin’ ligt ook nog eens om de hoek. Door de prachtige ligging te combineren met een aangename inrichting zorgt Liuwherne ervoor dat het uitermate goed toeven is. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau.

Omdat het natuurlijk een restaurant in Friesland is kunt u bij Liuwherne altijd wel een lekkere maaltijd eten. Ze hebben een wijd assortiment aan gerechten, van heerlijke visjes tot een lekkere lap vlees. Daarnaast weten ze het ook klaar te spelen om elke dag een verse dagschotel aan te bieden en niet te vergeten werken ze samen met de lokale visserij en hebben ze daardoor een dagelijks veranderende visschotel. Elk nieuw bezoek bij Liuwherne is dus een nieuwe verrassing. U kunt er natuurlijk ook voor kiezen om een ‘menu van de chef’ te eten. U krijgt dan een meer gangen menu dat wordt samengesteld door de chef, een man met meer smaak dan dat er gras in het park is.

Doordat Liuwherne al sinds het einde van de jaren negentig op deze locatie zit kunt u ervan uit gaan dat ze hier precies weten wat ze doen. Daar winden ze dan ook geen doekjes om. Ze weten hoe het hoort in de horeca en zorgen er dan ook voor dat u zich hier altijd op uw gemak voelt. Kom dus snel een keertje langs om dit mee te maken. Met een Dinercheque van Diner Cadeau bent u hier ook meer dan welkom.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews