Eetcafe Spinoza

Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Adres
Eewal 50-52
8911 GT Leeuwarden
Telefoon
058-212 93 93
Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza

In het bruisende centrum van Leeuwarden zit het Eetcafé Spinoza. Vanwege de ervaring die Corné van de Erve heeft, bent u hier altijd in goede handen. Dat weten de inwoners van Leeuwarden al sinds 2006 en zullen dat bij elke kans die ze krijgen beamen. Er wordt in dit eetcafé alles op alles gezet om u een gezellige avond te bezorgen. Wat vooral een aangename verrassing kan zijn, zijn de theater voorstellingen die van tijd tot tijd worden opgevoerd in het café. U kunt dit nu ook meemaken zonder daarvoor extra te betalen. Wat een traktatie. Vooral als u betaalt met een Dinerbon van Diner Cadeau.

U kunt altijd plaatsnemen in het eetcafé, ook als u geen honger heeft. Maar meestal hebben mensen direct zin in wat te happen zodra ze ruiken wat de keuken klaar aan het maken is. Dat kan dan ook gewoon. Het laatste wat ze doen bij Spinoza, is moeilijk. Of u nou binnen zit of in de sfeervolle binnentuin, het voelt altijd alsof u bij de eigenaar en zijn familie, de bediening, op bezoek bent. Dit zorgt voor een ongedwongen sfeer wat het eten des te lekkerder maakt. Bij Spinoza verzorgen ze ook een wijd aanbod van arrangementen. Denk hierbij aan een pubquiz tot een volledige theater voorstelling. Het is allemaal even spannend, vooral Het Moordspel Diner waarbij u onderdeel wordt van Flikken: Leeuwarden. Bent u de volgende Victor Reinier?

Laat niet langer op u wachten en kom een vorkje mee prikken in dit buitengewone Eetcafé. Vergeet niet om te betalen met een Dinerbon van Diner Cadeau.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10