Eetcafe Spinoza

Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Adres
Eewal 50-52
8911GT Leeuwarden
Telefoon
058-212 93 93
Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza
Dinerbon Leeuwarden Eetcafe Spinoza

Welkom bij Theaterrestaurant Descartes. In dit geweldige en bijzondere restaurant wordt alles op alles gezet om u een gezellige avond te bezorgen. U komt hier binnen in een bijzondere sfeer en ziet meteen de leuke en warme inrichting van het restaurant. U kunt bij Descartes zowel binnen als buiten zitten, want bij mooi weer is de sfeervolle binnentuin geopend! Wat een aangename verrassing zal zijn, zijn de theatervoorstellingen die van tijd tot tijd worden opgevoerd in het restaurant. U kunt dit allemaal meemaken zonder extra te betalen, zeker als u betaalt met uw dinerbon! Iedereen is van harte welkom om deze bijzondere ervaring mee te mogen maken. Descartes verzorgd ook een wijd aanbod aan arrangementen. U kunt hierbij denken aan een pubquiz, maar ook een volledige theatervoorstelling.

Tijdens de voorstelling kunt u al ruiken wat er in de keuken wordt klaargemaakt en tijdens de voorstelling kunt u dit ook zeker nuttigen! Genieten van heerlijke gerechten en een ongedwongen sfeer, allemaal met uw dinercheque! U kunt ook mee doen aan het spannende spel: Het Moordspel Diner. Hierbij bent u onderdeel van “Flikken Leeuwarden”. Er zijn verschillende menukaarten beschikbaar. U zult dus zeker iets lekkers kunnen vinden. Heeft u een allergie of een speciaal dieet? Laat het dan altijd even van tevoren weten, zodat de koks hier rekening mee kunnen houden. Er is vaak veel mogelijk bij Descartes.

Wacht niet langer om dit bijzondere etentje te mogen meemaken. Ga dus nu met uw dinercheque of dinerbon naar Theaterrestaurant Descartes! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10