Eetcafe t Goede

Dinerbon Leeuwarden Eetcafe t Goede
Adres
Weerd 13
8911 HL Leeuwarden
Telefoon
058-2136588
Dinerbon Leeuwarden Eetcafe t Goede
Dinerbon Leeuwarden Eetcafe t Goede

In het centrum van Leeuwarden kunt u met uw Dinerbon genieten van een lekker ontspannend diner bij Eetcafé ’t Goede. ’t Goede ligt in het stadshart van Leeuwarden en de omgeving is dan ook prettig rustiek. Een bezoekje aan ’t  Goede met uw Dinerbon kan dus perfect aansluiten op een bezoekje aan het mooie Leeuwarden. Niet getreurd voor lokale bewoners, ook zij zijn natuurlijk van harte welkom bij ’t Goede.  Met uw Dinerbon kunt u hier voortreffelijk dineren, genieten van een lekkere borrel of gewoon een leuk praatje houden met het personeel. Iedereen heeft natuurlijk zijn eigen verhaal en dat geldt ook voor het personeel en de bezoekers van ’t Goede. De trots op de stad Leeuwarden is in ieder geval tot in de puntjes voelbaar in ons gezellig eetcafé.

Eetcafé ’t Goede heeft in ieder geval uitstekende gerechten voor een erg redelijke prijs. Onze kaart bevat een mooie reeks voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. Onze keuken heeft een internationaal karakter en bevat allerlei gevarieerde gerechten. Een lekkere carpaccio vooraf bijvoorbeeld, gevolgd door een Black angus hamburger op een mooi broodje. Typisch eetcafé dus, maar wel van hoge kwaliteit. Wij investeren dan ook veel zorg en aandacht aan onze gerechten, zodat onze gasten lekker onbezorgd kunnen genieten. Ook de nagerechten zijn de moeite waard. Probeer bijvoorbeeld onze Sorbet ’t Goede. Voor onze vegetarische gasten hebben wij een aparte lijst gerechten. Ook hebben wij een apart kindermenu. Iedereen kan dus met gerust hart langskomen bij ’t Goede met de Dinerbon.

Kom gezellig een keer buurten in het stadshart Leeuwarden met uw Dinercheque. Wij hopen dat u binnenkort een keer bij ons langskomt. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10