El Toro Leeuwarden

Dinerbon Leeuwarden El Toro Leeuwarden
Adres
Groot Schavernek 3
8911BW Leeuwarden
Telefoon
058-2152029
Dinerbon Leeuwarden El Toro Leeuwarden
Dinerbon Leeuwarden El Toro Leeuwarden
Dinerbon Leeuwarden El Toro Leeuwarden

In Leeuwarden aan het Groot Schavernek staat restaurant El Toro Leeuwarden. Het is een klein en gezellig Spaans restaurant dat uitstekend is gelegen in het centrum van Leeuwarden. De donkere tafels en stoelen en de prachtige rode muren geven u het gevoel alsof u zich in het echte Spanje waant. Ook het personeel is beleefd en gastvrij. Zij verwelkomen  u dan ook graag met open armen. Wat ook fijn is, is dat zij vanaf nu ook uw dinercheque accepteren! Het restaurant biedt plaats voor ongeveer 50 personen. U kunt dus gerust met wat meer mensen komen. Laat dit wel even van te voren weten. De bovenverdieping van El Toro is geschikt voor feesten en partijen, u kunt daarvoor dus gerust reserveren.

Het grootste gedeelte van de kaart bij El Toro bestaat uit Tapas. Tapas is de specialisatie van het huis en is daarom ook in verschillende vormen terug te vinden. Naast Tapas is er ook een ruim aanbod aan steakgerechten. Iedereen zal dus zeker wel iets lekkers kunnen eten bij El Toro en u kunt ook nog eens uw dinerbon ervoor verzilveren! Vanaf 15 personen kan El Toro u ook een lopend buffet verzorgen. Besteld u liever een maaltijd? Dan is ook dat geen enkel probleem!

El Toro is van maandag tot en met zondag geopend. De openingstijden kunnen per dag verschillen tussen 16:00 uur en 23:00 uur. Kom gerust eens langs met uw dinercheque of dinerbon op een dag naar keuze!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10