Grandcafe De Friesche Club

Adres
Ruiterskwartier 57
8911BP Leeuwarden
Telefoon
058 2125037
Dinerbon Leeuwarden Grandcafe De Friesche Club
Dinerbon Leeuwarden Grandcafe De Friesche Club

Grandcafe De Friesche Club is een warme ontmoetingsplek voor jong en oud!

Grandcafe De Friesche Club is een warme ontmoetingsplek voor jong en oud! Je geniet in een sfeervol en authentiek restaurant en met 40 zitplaatsen heerst er een intieme en informele sfeer. Neem plaats in het restaurant of op het (verwarmde) terras van Grandcafe De Friesche Club. Op welke dag van de week kom jij langs met de dinerbon. Voor grote groepen en kleine groepen kun je te allen tijde een tafeltje reserveren met de dinercheque. Geniet na een lange dag werken of tijdens je vrije zondagmiddag. Het is maar net wanneer je graag langs wenst te komen.

Geniet van een borrel bij Grandcafe De Friesche Club

Bij Grandcafe De Friesche Club kun je aanschuiven voor een goed verzorgde borrel. Wat dacht je bijvoorbeeld van een portie bitterballen van de bourgondiër, een gemengde bittergarnituur, een schaaltje kaas en friesche worst of een portie pittige pinda’s? Vraag de bediening van Grandcafe De Friesche Club naar de mogelijkheden van dat moment. Zo weet je zeker dat je jouw dinerbon het beste kunt besteden.

Een lekkere lunch of diner bij Grandcafe De Friesche Club

Van soepjes tot aan salades en van vleesgerechten tot aan visgerechten, op het gebied van een lekkere lunch of diner zijn de mogelijheden ook zeer divers bij Grandcafe De Friesche Club. Eet je liever een vegetarisch gerecht, ook dat is geen enkel probleem bij Grandcafe De Friesche Club. Het personeel vertelt je graag alles over alle mogelijkheden die je hebt met je dinercheque. Combineer eten met een leuke activiteit en bezoek de biljartruimte of de kegelbaan voor, tijdens of na het eten. Het restaurant is van maandag tot en met woensdag geopend tussen 12:00 uur - 20:00 uuren van donderdag tot en met zaterdag van 11:00 uur - 21:00 uur.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10