Leeuwarden Lounge

Dinerbon Leeuwarden Leeuwarden Lounge
Adres
Korfmakersstraat 13
8911LA Leeuwarden
Telefoon
058 843 4055
Dinerbon Leeuwarden Leeuwarden Lounge
Dinerbon Leeuwarden Leeuwarden Lounge
Dinerbon Leeuwarden Leeuwarden Lounge

Restaurant Leeuwarden Lounge is gevestigd in Leeuwarden aan de Korfmakersstraat. Leeuwarden Lounge is een restaurant met een stijlvolle inrichting, wij beschikken namelijk over stijlvolle loungebanken waar u heerlijk in kunt ontspannen. In ons restaurant wordt u zo betoverd door mystieke Oosterse sferen waardoor het lijkt alsof de tijd even stil staat. Met uw dinercheque kunt u bij ons komen genieten van alle geuren en smaken die het restaurant u te bieden heeft. U mag altijd bij ons langskomen als groep of gezin, maar natuurlijk ook voor een onvergetelijke romantische avond. Onze bediening is krantvriendelijk en zeer gedreven, zodat u zich de hele avond lang geen zorgen hoeft te maken. Als u vragen heeft over de gerechten dan kunt u deze stellen aan de bediening, zij hebben namelijk een uitstekende kennis over al onze gerechten.

De keuken maakt graag voor u een hemelse tapas die gemaakt is van pure, verse en heerlijke ingrediënten. U kunt kiezen uit heerlijke warme of koude tapas gerechten. Wanneer u onze menukaart bekijkt zult u zien dat u keuze genoeg heeft, er is dus voor iedereen wel iets lekkers om te eten! Bij de tapas gerechten kunt u onder andere denken aan grillgerechten, gehakt, gamba’s, aubergine salade, geitenkaas tapenade en nog véél meer. U kunt uw dinercheque ook bij ons laten verzilveren voor onze verse thee of een lekker glas wijn.  

Wij zijn dinsdag tot en met zondag geopend vanaf 17:00 uur om u een gezellige avond te laten beleven. Maak dus snel een afspraak en neem uw Dinercheque of Dinerbon mee!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10