Saray

Dinerbon Leeuwarden Saray
Adres
Tweebaksmarkt 38-40
8911 KX Leeuwarden
Telefoon
(058) 213 18 88
Dinerbon Leeuwarden Saray
Dinerbon Leeuwarden Saray
Dinerbon Leeuwarden Saray

Let op: U kunt hier NIET terecht met de Diner Cadeaukaart op zaterdagen

De echt liefhebbers van de authentieke Turkse keuken weten restaurant Saray al bijna 25 jaar te vinden. Het restaurant is gevestigd aan de Tweebaksmarkt in het centrum van Leeuwarden. Men komt hier graag van het verse eten, de sfeervolle inrichting en de vlotte bediening. Het team van Saray zorgt er voor dat iedereen het restaurant voldaan en tevreden kan verlaten. Iedereen is welkom om kennis te komen maken met de traditionele Turkse keuken. Kom ook langs en neem gerust uw Dinerbon mee!

Bij Saray staat iedere avond garant voor een culinaire verassing. Als u het leuk vindt om verschillende hapjes te proberen, kunt u het feestelijke ‘All You Can Eat’-menu bestellen. Dan kunt u voor een vast bedrag eindeloos genieten van allemaal Turkse lekkernijen. U kunt natuurlijk ook gewoon met uw Dinercheque betalen. Het is ook mogelijk om a la carte te bestellen. Onder de hoofdgerechten vindt u ook vele vegetarische gerechten, zoals ‘’Enginar Tava’’: gestoofde artisjokken bereid met courgette en paprika, gegratineerd met Turkse geitenkaas. Bent u meer een vleeseter? Ruil dan uw Dinerbon in voor de fijn gekruide stukjes ossenhaas op een bedje van geroosterd brood overgoten, met yoghurtknofl­ook- en tomatensaus. De specialiteiten van Saray komen uit diverse windstreken van het ooit uitgestrekte Ottomaanse rijk en hebben allemaal een bijzonder verhaal.

Een avondje uit bij Saray met uw Dinercheque is zo veel meer dan alleen lekker eten. Zo hebben ze regelmatig feestavonden met live muziek, optredens met buikdanseressen en een gezellige haremhoek met een traditionele waterpijp. Geniet van de perfecte avond uit!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10