't Pannekoekschip

Dinerbon Leeuwarden 't Pannekoekschip
Adres
Willemskade 69
8911AZ Leeuwarden
Telefoon
058-2120903
Dinerbon Leeuwarden 't Pannekoekschip
Dinerbon Leeuwarden 't Pannekoekschip
Dinerbon Leeuwarden 't Pannekoekschip

In de Willemskade in Leeuwarden ligt ons restaurant ’t Pannekoekschip. Het restaurant is een 43 meter lange tweemast klipper en is een van de grootste tweemastklippers in Nederland! Ons restaurant heeft een ouderlijke scheepssfeer wat leuk is voor jong en oud. Op het schip is niet alleen een restaurant aanwezig, maar ook een speelhoek waar de kinderen zich heerlijk kunnen vermaken. Op ons schip hebben wij verschillende thema’s zoals kapitein haak, zeerover of prinses!
U kunt bij ons als gezin komen eten, maar u kunt ook een kinderfeestje laten organiseren op woensdag- of zaterdagmiddag. Hierbij mag de jarige met Capt’n Pancake samen een eigen pannenkoek de lucht in zwaaien!

Met uw dinerbon kunt u gebruik maken van onze menukaart waar keuze is uit meer dan 120 verschillende pannenkoeken. Er zal voor iedereen zeker iets lekkers bij zitten. Verder kunt u ook kiezen uit verantwoorde OERpannenkoeken. Dit zijn pannenkoeken waaraan oergranen spelt, boekweit, haver en gerst extra zijn toegevoegd. Verder zitten in deze OERpannenkoeken geen kleur- of smaakstoffen, geen toegevoegde rijsmiddelen en suikers en wordt er weinig zout gebruikt.
U kunt uw dinercheque ook gebruiken voor een van onze arrangementen vanaf 15 personen! Hierbij maakt u een rondvaart door Leeuwarden en zal de schipper vertellen over de geschiedenis van Leeuwarden. Hierna kunt u eten in ons restaurant met de bijbehorende consumpties.
Als u een voedselallergie of speciale dieetwensen heeft kunt u dit aan ons laten weten.

Wij hopen u graag te zien op ons Pannekoekschip voor een gezellig en leuk uitje, dus kom snel langs met uw Dinerbon of Dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10