Unia 12

Adres
Uniabuurt 12
8911 LB Leeuwarden
Telefoon
06 44357031
Dinerbon Leeuwarden Unia 12
Dinerbon Leeuwarden Unia 12
Dinerbon Leeuwarden Unia 12
Dinerbon Leeuwarden Unia 12

Er is in Leeuwarden een hoop te beleven maar als u nog nooit bij Unia 12 bent wezen eten mist u echt iets. Het is een bijzondere ervaring om een avondje langs te komen. Theo en Titus, de bediening, zal alles uit de kast halen om het u naar uw zin te maken. Ook als u met een Dinerbon wilt betalen.

Het bijzondere van Unia 12 is dat ze je het gevoel weten te geven dat je in een huiskamer zit te dineren. Met heerlijk eten en uitzonderlijke bediening. Kijk bijvoorbeeld eens op iens. Het gebeurt niet vaak dat er zo’n overvloed aan positieve reacties is te vinden. De kaart is simpel maar is voldoende gevarieerd dat iedereen aan zijn trekken komt. Zo ook de kinderen, voor wie speciale toevoegingen zijn. Het is immers belangrijk dat iedereen een avondje lekker kan genieten. Bij Unia 12 is het heel belangrijk dat het hele proces, van ingrediënt tot gerecht zo duurzaam mogelijk gaat. U weet dus dat uw eten niet alleen lekker smaakt maar ook nog eens verantwoord op het bord is terecht gekomen.

Het eten is belangrijk maar met alleen voedsel is een maaltijd nog niet compleet. Gelukkig kan je bij Unia 12 niet alleen lekker eten, ze hebben ook een uitgebreide collectie wijn en uitstekende selectie whisky.

Als u echt genoten heeft van uw avond en dit voor herhaling vatbaar vindt dan kunt u bij Unia12 ook vragen of ze de catering van een feestje willen doen. Hier staan ze altijd voor open. Of dit met een Dinercheque kan zult u even moeten vragen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10