Landhotel de IJsvogel

Dinerbon Legemeer Landhotel de IJsvogel
Adres
Legemeersterweg 1a
8527 DS Legemeer
Telefoon
0513 432999
Dinerbon Legemeer Landhotel de IJsvogel
Dinerbon Legemeer Landhotel de IJsvogel
Dinerbon Legemeer Landhotel de IJsvogel

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het mooie Friese plaatsje Legemeer, waar u heerlijk tussen het groen kunt dineren? Breng dan eens een bezoek aan het restaurant dat zich bevindt in Landhotel Legemeer. Dit vier sterren hotel ligt in een prachtige landelijke omgeving en in de omgeving is van alles te doen. Zo kunt u een balletje slaan op de nabijgelegen golfbaan BurgGolf St. Nicolaasga of op ontdekkingsreis gaan door het Friese landschap door te wandelen of te fietsen over de vele wandel- en fietspaden die het gebied rijk is. Op het Legemeer zelf kunt u varen in prachtige zeilboten of in een motorbootje de omgeving verkennen.

Culinair genieten staat bij restaurant Landhotel Legemeer hoog in het vaandel. De chef-kok die de scepter zwaait in de keuken van het restaurant is in de omgeving veel geprezen en maakt voor u de lekkerste gerechten bereid van verse producten uit de streek. Door gebruik te maken van streekproducten kan de versheid en de smaakvolheid van uw diner worden gegarandeerd en wordt daarnaast de lokale economie gesteund. Iedere avond presenteert de chef heerlijke gerechten met een hedendaagse twist. Restaurant Landhotel Legemeer wordt dan ook niet voor niets aangeprezen in zowel de ‘Lekker’ als in de Michelin gids.

Restaurant Landhotel Legemeer is hét adres voor u wanneer u graag ontspannen wilt dineren in het mooie Friesland met uw dinercheque. Vergeet deze dinercheque dan ook niet mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10