Restaurant de Markol

Adres
Zilverplevier 1
8532BA Lemmer
Telefoon
0514 566295
Dinerbon Lemmer Restaurant de Markol
Dinerbon Lemmer Restaurant de Markol
Dinerbon Lemmer Restaurant de Markol

Aan de Zilverplevier in Lemmer staat Restaurant de Markol. U zult denken wat betekent Markol? Markol betekent Fries voor meerkoet. Dit is een veelvoorkomende watervogel die te vinden is op de Friese meren. Het restaurant de Markol heeft en weids uitzicht over één van de Friese meren: de Brekken en de Wielewei. Dit laatste is een natuurgebied van Staatsbosbeheer. Wat u bij de Markol zult merken is de gastvrijheid en gezelligheid waar het team van de Markol voor zorgt. Zij zullen ervoor zorgen dat u een avond ongedwongen kunt genieten in een fijne ambiance.  Dit kan nu allemaal met uw dinerbon! Van de omgeving kunt u genieten door te wandelen, fietsen of te varen! U kunt er op deze manier een plezierig dagje uit van maken met uw familie, vrienden of collega’s!

Op de menukaart van de Markol staan heerlijke koude voorgerechten, soepen, warme voorgerechten, vis hoofdgerechten, vlees hoofdgerechten, kindergerechten en desserts. Ook zijn er nog een aantal andere categorieën waar u uit kunt kiezen met uw dinercheque. Een aantal gerechten van de kaart zijn: vers gebakken broodjes met huisgemaakte kruidenboter en tapenade, vissoep, pittige gebakken kipvleugels op een bedje van slasoorten met een topping van ketjap en chili, vis trio met roodbaars, kabeljauw en zalm op een spiegeltje van een zachte rodewijnsaus met kappertjes en nog veel meer!

Restaurant de Markol is geopend van maandag tot en met zondag, behalve op de dinsdag. Kijkt u even op de site voor de openingstijden. Tot snel met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10