De Pannekoektrein

Dinerbon Marrum De Pannekoektrein
Adres
Stasjonswei 24
9073 GJ Marrum
Telefoon
0518 411750
Dinerbon Marrum De Pannekoektrein
Dinerbon Marrum De Pannekoektrein
Dinerbon Marrum De Pannekoektrein

De Pannekoektrein ligt aan het roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje”

De Pannekoektrein is misschien wel een van de leukste en meest originele restaurants die je in Nederland gaat vinden. Deze voormalige trein ligt aan het roemruchte spoorlijntje “het Dokkumer Lokaaltje” en is de perfecte uitvalsbasis voor een leuk dagje weg met je dinerbon. De trein staat op perron 1 en is een imposante Humboldt stoomlocomotief uit 1914. Bezoek jij binnenkort deze trein met je dinerbon?

Pannenkoeken worden in de machinekamer van de De Pannekoektrein voor je gebakken

Allemaal leuk en aardig, een trein, maar waar worden dan de pannenkoeken gebakken? De Pannekoektrein is volledig verbouwd, waardoor vandaag de dag de machinekamer dient als een prachtige keuken. De pannenkoeken worden uiteraard belegd met enkel maar verse ingrediënten en iedere pannenkoek wordt met boter gebakken. En dat proef je direct als je aan tafel zit met je dinercheque. Uiteraard kan er ook rekening gehouden worden met een dieet, gluten of allergenen. Geef dit wel van tevoren even aan als je een reservering gaat maken met je dinercheque.

Kies uit verschillende arrangementen bij De Pannekoektrein

De Pannekoektrein biedt plek voor zowel grote groepen als kleine groepen. Kom je met een grote groep langs, bestaande uit minstens 20 personen? Dan heb je de keuze uit verschillende leuke arrangementen. Zo kun je de pannenkoeken zelf beleggen hoe je dat het liefste hebt. Denk hierbij aan pannenkoeken met kaas, ananas, rozijnen, salami, appels en/of appelmoes, nutella of jam. Het restaurant is op vrijdag geopend van 17.00 uur tot 21.00 uur en op zaterdag en zondag van 12.00 uur tot 21.00 uur. Voor het maken van een reservering of voor meer informatie over de arrangementen van De Pannekoektrein, kun je contact opnemen door even te bellen. Er wordt graag met je meegedacht en in alle gevallen kun je een voorstel op maat verwachten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10