Strandpaviljoen Sjoerd

Dinerbon Nes (Ameland) Strandpaviljoen Sjoerd
Adres
Strandweg 70
9163 GN Nes (Ameland)
Telefoon
0519-542524
Dinerbon Nes (Ameland) Strandpaviljoen Sjoerd
Dinerbon Nes (Ameland) Strandpaviljoen Sjoerd

Op het mooie Ameland kunt u met uw Dinerbon lunchen en borrelen bij Sjoerd. Wie is Sjoerd? Sjoerd houdt van genieten en doet dat het liefst met lekker eten en drinken. Daarom wil Sjoerd dat u lekker op het strand komt relaxen met uw Dinerbon. Sjoerd maakt een combinatie van classics, Mediterraans en streetfood en houdt van eerlijk, duurzaam en lokale producten. Sjoerd is dan ook een beginnende legende op het strand van Nes op Ameland, een legende die Diner giftcards accepteert. Ondanks de faam is Sjoerd wel lekker gewoon gebleven. Sjoerd heeft het daarom allemaal niet te ingewikkeld gemaakt. Sterker nog, met uw Dinerbon is het allemaal nog nét even makkelijker geworden. Sjoerd heeft wel een uitgesproken eigen karakter. Het credo luidt dan ook: ‘only dead fish go with the flow’.

Sjoerd zou het op prijs stellen als u tijdens uw Dinerbon-bezoek de kaart dan ook aandachtig doorneemt. Sjoerd zal eerlijk zijn, hij wil zelf ook niet bedonderd worden. Daarom heeft hij op de kaart enkel eerlijke producten staan, zoals jullie bij De Buren van Nes ook gewend waren. Wij nemen dan ook met gepaste trots het gouden Greenkey certificaat over van De Buren van Nes. Sjoerd wil in de toekomst alleen nog maar groener worden ook! Sjoerd is zich dan ook bewust van wat er om hem heen gebeurt. Tevens heeft hij een hekel aan guur weer, dus bij koud weer stoken wij de kachel heerlijk op. Sjoerd is dan ook een prima gastheer.

Sjoerd houdt ook erg van mensen met een Diner Cadeau Dinercheque. Hij zou het dan ook enig vinden als u binnenkort een keer langs zou komen.

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10