Hotel Het Witte Huis

Dinerbon Olterterp Hotel Het Witte Huis
Adres
Van Harinxmaweg 20
9246TL Olterterp
Telefoon
0512 382222
Dinerbon Olterterp Hotel Het Witte Huis

Een tijdje opzoek naar een goed restaurant voor uw dinerbon? Dan bent u bij Het Witte Huis aan het juiste adres! Hier kunt u namelijk heerlijk eten terwijl u betaald met uw dinercheque, ideaal! U vindt dit restaurant aan de Van Harinxmaweg in Olterterp (Friesland). Het Witte Huis heeft een gezellig inrichting. Er is gewerkt met verschillende kleuren bruin. Zo staan er onder andere chique bruine banken in het restaurant en zijn de tafels en stoelen donker met lichtbruin gecombineerd. Verder ziet het restaurant er schoon en verzorgd uit. U zult hier in een fijne ambiance kunnen genieten van uw gerecht. Het personeel van Het Witte Huis is gastvrij. Zij ontvangen u met open armen en begeleiden u goed uw gehele bezoek. Het Witte Huis heeft ook een mooi terras waar u heerlijk wat zonnestraaltjes kunt oppikken.

Bij Het Witte Huis kunt u terecht voor zowel een snelle als ontspannen lunch, voor een high tea of het hoog gewaardeerde tapasplateau van het restaurant. Ook kunt u hier uitstekend terecht voor een heerlijk 3-gangendiner. Op de menukaart van Het Witte Huis kunt u de volgende categorieën vinden: soepen, broodjes, salades, warme gerechten, ijs coupes en bittergarnituren. Ook is er een shared dining, hoofdgerechten, klassiekers, a la carte menu en desserts.

Van april t/m oktober en van november t/m maart zijn de openingstijden per dag verschillend. Dit kunt u terugvinden op de site van Het Witte Huis. Voor echt genieten gaat u naar Het Witte Huis met uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10