Parkhotel Tjaarda

Dinerbon Oranjewoud Parkhotel Tjaarda
Adres
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon
0513 433 533
Dinerbon Oranjewoud Parkhotel Tjaarda

Heeft u er wel eens aan gedacht om met uw dinerbon te gaan dineren bij een van de vele mooie en luxe hotels die Nederland rijk is? Veel van deze hotels hebben uitstekende horecagelegenheden waar u, ook indien u geen gast bent van het hotel, met uw dinercheque heerlijk kunt gaan dineren. Zo ook bij Golden Tulip Tjaarda Oranjewoud. Dit vier sterren hotel is gelegen in het rustige dorpje Oranjewoud en heeft een perfecte ligging voor wandelingen en fietstochten door de natuur van Friesland. U bent op kleine afstand van de mooie bossen en ook leuke activiteiten als een bezoek aan het Abe Lenstra Stadion en het Thialf IJsstadion liggen op minder dan 10 minuten rijden van het hotel.

Golden Tulip Hotel Tjaarda Oranjewoud beschikt over meerdere hoogwaardige horecagelegenheden. Zo bent u met uw dinerbon welkom in restaurant de Oranjetuin, waar u kunt genieten van een uitgebreid diner met de beste wijnen. Wilt u liever genieten van een ontspannen lunch of een informeel diner, dan bent u van harte welkom in Grand Café Tjaarda. Dit grand café is verdeeld in vier verschillende secties: een bar, de grote zaal van het grand café, een veranda en een terras waar u in de zomer heerlijk in de zon zit met uitzicht op de bossen rondom het hotel.

Lijkt het u wel wat om een culinaire avond te beleven in dit prachtige hotel, neem dan uw dinercheque in de hand en laat u in de watten leggen tijdens uw bezoek aan Golden Tulip Hotel Tjaarda Oranjewoud!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10