Restaurant de Oranjetuin

Dinerbon Oranjewoud Restaurant de Oranjetuin
Adres
Koningin Julianaweg 98
8453 WH Oranjewoud
Telefoon
0513 433 533
Dinerbon Oranjewoud Restaurant de Oranjetuin
Dinerbon Oranjewoud Restaurant de Oranjetuin
Dinerbon Oranjewoud Restaurant de Oranjetuin

Welkom bij restaurant de Oranjetuin. Dit sfeervolle en chique restaurant is een onderdeel van hotel “Tjaarda” en is gelegen in de gelijknamige plaats. U bent in dit restaurant van harte welkom met uw dinerbon om te komen genieten van een geheel verzorgde avond uit met de beste wijnen en gerechten, ook wanneer u géén gast bent van het hotel. Het restaurant wordt omgeven door het prachtige Friese landschap en is om die reden de perfecte plaats om neer te strijken na een lange dag wandelen, fietsen of varen in het mooie Friesland.

De gerechten die worden geserveerd in restaurant de Oranjetuin zijn allen geïnspireerd op de Friese keuken. Om die reden wordt er altijd gewerkt met verse producten die uit de regio komen en die meestal ook van biologische oorsprong zijn. Op die manier kunt u met uw dinerbon genieten van de meest unieke, smaakvolle en gezonde gerechten, waarin u echt een stukje Friesland proeft. Het restaurant is niet voor niets aangesloten bij ‘Fryslân Culinair’, een samenwerkingsverband tussen de beste restaurants van Friesland.

Dagelijks kunt u bij restaurant de Oranjetuin een drie-, of vier gangen menu van de chef bestellen, dat iedere dag anders is. Verder zijn er regelmatig proeverijen met een bepaald thema, met een goed glas wijn erbij geserveerd.

Bent u nieuwsgierig geworden naar deze parel onder de Friese restaurants? Reserveer dan snel een tafel en kom langs bij restaurant de Oranjetuin in hotel Tjaarda. Uw dinercheque is uiteraard ook gewoon welkom dus neem deze zeker mee wanneer u de reis naar het Noorden maakt!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10