De Iterij

Dinerbon Oudwoude De Iterij
Adres
Foarwei 23
9294KC Oudwoude
Telefoon
0511-705255
Dinerbon Oudwoude De Iterij
Dinerbon Oudwoude De Iterij

Bourgondisch genieten in een gezellige sfeer, dat kunt u met uw dinerbon in dit gezellige restaurant aan de Foarwij 23 in Oudwoude. U bent met uw dinercheque namelijk van harte welkom bij de Iterij, een veelzijdige horecagelegenheid waar u kunt genieten van heerlijke smaakvolle maaltijden en van leuke activiteiten. Zo worden er regelmatig klaverjaswedstrijden georganiseerd waarmee u leuke culinaire prijzen kunt winnen! Binnen in de Iterij is het goed toeven en ontmoeten buurtbewoners elkaar voor een gezellig gesprek en een goed maal. Is het buiten mooi weer, dan is het bovendien ook zeer goed toeven op het terras van de Iterij, waar u met uw dinerbon neer kunt ploffen voor een lekker kopje koffie.

Op het menu van De Iterij staan traditionele klassiekers die op een ambachtelijke wijze worden gemaakt in de keuken. Denkt u hierbij aan een kipsaté uit eigen keuken, een kogelbiefstuk van Schotse Black Angus, een runder entrecote van Fries weide rund of een mixed grill van drie verschillende soorten vlees. Ook kunt u met uw dinercheque komen genieten van varkenhaas medaillions in champignonsaus, een Beppe Wiesje stoofpot, een Mediterrane kipfilet en een kabeljauw in lichte boter citroen saus. Houdt u van zoet? Bestel dan het Friesse ijs-dessert De Terij of ga voor een Irisch of Dockumer koffie. Ook een traditionele dame blanche behoort tot de mogelijkheden dus maak uw keuze voor uw favoriete gerecht!

Bent u wel toe aan lekker eten en een hoop gezelligheid? Kom dan langs bij de Iterij in Oudwoude en neem plaats in het restaurant met uw gezelschap.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10