Ambrosijn

Dinerbon Schiermonnikoog Ambrosijn
Adres
Langestreek 13
9166LA Schiermonnikoog
Telefoon
0519 720 261

Pal in het centrum van Schiermonnikoog vindt u hotel, restaurant en ijssalon Ambrosijn. Met uw dinerbon kunt u zich hier laten verwennen door de vriendelijke en attente bediening. Volgens de Griekse mythologie wordt men onsterfelijk door het eten van het kostbare amberkleurige “Ambrosijn” en daarom werd het de “nectar voor de goden” genoemd. Onsterfelijkheid kunnen wij u helaas niet geven, wel bieden wij u hemelse smaken in vele variaties op basis van zoveel mogelijk streekgebonden biologische producten, vlees en duurzame vissoorten met een duidelijke oorsprong.

In het sfeervolle restaurant kunt u uw eigen menu samenstellen op basis van de menukaart, of kunt u chef-kok Co Huijbrechts een verrassingsmenu met meerdere gangen voor u laten bereiden, waarbij rekening gehouden wordt met de dagelijkse aanvoer en uw eigen voorkeuren. Vegetariërs komen bij Ambrosijn zo bijvoorbeeld ook aan hun trekken. Het Ambrosijn menu wordt dagelijks door de keukenbrigade samengesteld, waarbij zij geïnspireerd worden door het à la carte menu en seizoensgebonden, dagverse producten. In dit menu treft u de mooiste smaken en het restaurant staat dan ook al jaren bekend om verrassende smaken en combinaties, bereid met eerlijke en pure producten. Een passend wijnarrangement maakt uw smaakervaring helemaal af.

Overdag kunt u bij Ambrosijn met uw dinercheque ook terecht voor de kleine kaart. Hier op vindt u luxe broodjes, soepen en salades. De ijssalon van Ambrosijn is al jaren een begrip op Schiermonnikoog. Daar wordt vers schepijs bereid van de beste producten, waaronder melk van eilanderkoeien. Dat is te proeven in diverse unieke smaken, zoals duindoorn, vlierbes en eilanderhoning.

Ons vriendelijke personeel staat te trappelen om u te ontvangen op het prachtige Schiermonnikoog, ook met uw dinerbon bent u van harte welkom. Zien we u snel?

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10