Hotel De Oorsprong

Dinerbon Sint Nicolaasga Hotel De Oorsprong
Adres
Huisterheide 7
8521NC Sint Nicolaasga
Telefoon
0513 432 662
Dinerbon Sint Nicolaasga Hotel De Oorsprong
Dinerbon Sint Nicolaasga Hotel De Oorsprong
Dinerbon Sint Nicolaasga Hotel De Oorsprong

Het prachtige hotel restaurant De Oorsprong is gevestigd aan Huisterheide in Sint Nicolaasga. Het staat verscholen op het landgoed Vegilinbossen op de overgang van de Friese Wouden, het uitgestrekte merengebied en het glooiende Gaasterland. Vroeger was hotel restaurant De Oorsprong een stoeterij waar vroeger zo’n ruim 60 Friese paarden stonden. In dit karakteristieke gebouw kunt u nu heerlijk komen eten met uw dinercheque! De oude stijlen kunt u nog steeds terug zien in het restaurant, er zijn nu alleen meer moderne voorzieningen aangebracht. U kunt eerst in de prachtige omgeving wandelen of fietsen en de dag afsluiten met een diner bij hotel restaurant De Oorsprong! U zult gegarandeerd in een bijzondere omgeving eten en daardoor uw bezoek als bijzonder ervaren.

De Oorsprong biedt u voor zowel de lunch als het diner verschillende soorten gerechten aan. Zo zijn er voor de lunch soepen, een lunch proeverij, broodjes, salades, uitsmijters en nog veel meer! Voor het diner heeft u de keuze uit een 2-gangen-keuze menu of 3-gangen-keuze menu. Heerlijke soorten voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten komen aan bod. Voor de allerkleinste zijn er ook kindermenu’s aanwezig. Zo heeft iedereen wel iets lekkers te eten voor uw dinerbon! Het eten zal ook zeker van goede kwaliteit zijn. De koks steken namelijk veel passie en liefde in de gerechten en zorgen ervoor dat de beste smakencombinaties ontstaan.

Vanaf 12:00 uur staat restaurant De Oorsprong voor u klaar om u heerlijke gerechten te komen serveren! U houdt toch ook van lekker eten? Ga dan zeker met uw dinercheque of dinerbon naar hotel restaurant De Oorsprong!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10