Restaurant Zeven Wouden

Dinerbon Sloten Restaurant Zeven Wouden
Adres
Voorstreek 120
8556XV Sloten
Telefoon
0514 531 270
Dinerbon Sloten Restaurant Zeven Wouden

In het leuke Frieslands plaatsje Sloten staat Grandcafé restaurant Zeven Wouden. Aan de Voorstreek in Sloten kunt u nu uitstekend terecht met uw dinerbon! Het restaurant is gevestigd in een monumentaal pand midden in de historische stad. De Zeven Wouden heeft haar deuren geopend voor jong en oud, iedereen is welkom! Kom dus gezellig langs met uw vrienden, familie, romantische date of collega’s! U kunt voor verschillende gelegenheden terecht bij de Zeven Wouden. De inrichting van de Zeven Wouden is een combinatie van oud en nieuw, het heeft een gezellig en warme sfeer. Rode muren en bijzondere lampen boven de bar zorgen voornamelijk voor de gezellige en warme sfeer in het restaurant. Ook het team van de Zeven Wouden zorgt voor een enorme gezelligheid, zij zijn gastvrij en helpen u de hele dag met al uw vragen en wensen! De Zeven Wouden heeft ook een terras dat met mooi weer geopend is voor haar gasten!

De koks van de Zeven Wouden maken geweldige gerechten voor u klaar. Deze gerechten hebben de beste smaken en zijn van hoge kwaliteit! Zo eet u dus alleen maar echt lekkere en goede gerechten voor uw dinercheque. U kunt bij de Zeven Wouden ontbijten, lunchen en dineren. Heel veel mogelijkheden bij dit geweldige restaurant dus!

Op woensdag is het restaurant gesloten, maar de rest van de week is het restaurant gewoon geopend van 10:00 uur. De keuken is geopend vanaf 12:00 uur. Ga lekker eens smullen met uw dinercheque of dinerbon bij restaurant de Zeven Wouden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10