Amicitia Hotel Sneek

Dinerbon Sneek Amicitia Hotel Sneek
Adres
Graaf Adolfstraat 37
8606 BT Sneek
Telefoon
0515 - 436 800
Dinerbon Sneek Amicitia Hotel Sneek
Dinerbon Sneek Amicitia Hotel Sneek

In het Friese Sneek kunt u bij restaurant Sowieso in het Amicitia Hotel uw Dinerbon fantastisch besteden. U kunt hier drie maal per dag genieten van een uitgebreid buffet. Een heerlijke koffietafel voor het ontbijt, een onbeperkt lunchbuffet en ’s avonds het imposante live cooking buffet. U bepaalt zelf hoe u uw vlees of vis graag heeft en onze kok bereidt het ter plekke voor u!

Het live cooking buffet bestaat uit een warm en koud buffet waarvan u onbeperkt kunt opscheppen. U hebt eerst de keuze uit een aantal verschillende voorgerechten en kunt zich daarna tegoed doen aan de vele vlees- en visgerechten. Uiteraard is er ook een uitgebreid dessertbuffet waar u geen genoeg van zult krijgen. Voor de kinderen is er een speciaal kinderbuffet en meer dan genoeg speelmogelijkheden. In het hotelgedeelte is er een in- en outdoor speeltuin met onder andere een trampoline, ballenbak, computerspelletjes en nog veel meer. Voor de senioren is er een speciaal seniorenbuffet voor slechts 19 euro per persoon!

Bij Sowieso kunt u ook uitstekend uw verjaardag of een andere gelegenheid vieren. Zo hebben wij een uitgebreid High Tea buffet en zowel voor de lunch als het diner een overheerlijk verjaardagsbuffet. Deze is nóg uitgebreider dan het reguliere buffet en u geniet bijvoorbeeld vooraf van heerlijke cake en een borrelgarnituur.

Restaurant Sowieso is een uniek restaurant in Friesland. U kunt bij ons met de hele familie heerlijk uitgebreid dineren voor een klein prijsje. Kom het zelf ontdekken en bezoek met uw Dinercheque restaurant Sowieso in Sneek!

 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews