Cook En Ny

Dinerbon Sneek Cook En Ny
Adres
Eerste Oosterkade 24
8605 AA Sneek
Telefoon
051 5433019

In goed gezelschap kan lang tafelen zeer aangenaam zijn vooral als het eten dat wordt geserveerd dit complementeert. Het beste voedsel voor deze activiteit is natuurlijk tapas en nu wil het toeval dat er bij Cook&Ny in Sneek Tapas wordt geserveerd. Het eten is hier van hoge kwaliteit omdat ze bij dit restaurant een specifiek motto hebben, ‘Culinair genieten’. Ze willen iedereen de kans geven om een avondje te genieten. Ook als u een Dinerbon van Diner Cadeau heeft.

De naam Cook&Ny is ontstaan door de namen van de eigenaren. Helna Koekkoek en Paul Nijdam. Het heeft niets met New York te maken, ondanks dat het restaurant daar niet zou misstaan. De uitspraak van het restaurant is een leuke woordgrap, ‘Koek en Ei’. Maar het heeft ook een betekenis in het Fries. Cook betekent natuurlijk kook en Ny betekent Nieuw. Zoveel als er achter de simpel lijkende naam schuil gaat, zit er achter het eten. De kaart is uitgebreid en omdat het kleine porties zijn kunt u veel verschillende smaken proberen, wat aan te raden is.

Wat de ervaring afmaakt is de locatie van het restaurant. Op ongeveer 20 minuten varen van het Sneekermeer is het niet alleen goed bereikbaar maar ook aan het water. Op het terras schijnt tot laat in de avond de zon, maar u kunt ook terecht als het wat kouder wordt door de terras verwarming. U kunt dus tot laat in de avond blijven genieten van wat Cook&Ny te bieden heeft. Kom gezellig langs met uw Dinercheque!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews