De Koperen Kees

Dinerbon Sneek De Koperen Kees
Adres
Parkstraat 1
8601GS Sneek
Telefoon
0515 422300
Dinerbon Sneek De Koperen Kees
Dinerbon Sneek De Koperen Kees
Dinerbon Sneek De Koperen Kees
Dinerbon Sneek De Koperen Kees

Restaurant de Koperen Kees is echt een traditionele brasserie. Het restaurant staat dan ook wel bekend als dé brasserie van Sneek. Gelegen in het hart van het centrum van deze pittoreske stad in Friesland doet een toegewijd team van echte liefhebbers er alles aan om hun gasten een onvergetelijke avond te bezorgen. De menukaart wisselt er dagelijks en de chef kok houdt van culinaire verrassingen. En ook hier kunt u terecht met uw dinerbon of dinercheque!

Eigenaren Atsje Schilstra en Leo de Bree zijn beide echte doorgewinterde horeca experts. Met, zo zeggen ze het zelf, liefde voor het vak en voor elkaar studeerden ze onder andere samen aan de kookschool van sterrenrestaurant De Librije en werkte ze bij talloze andere zaken totdat ze in Sneek hun eigen restaurant begonnen. De filosofie van De Koperen Kees is: Gerechten van hoge kwaliteit, heerlijke wijnen en een persoonlijke, toegankelijke sfeer. Verrassing staat daarbij hoog in het vaandel. Het menu is daarom dan ook elke dag anders, maar altijd goed! Voorbeelden van gerechten zijn: Wildzwijn, Ravioli of een heerlijk gerecht met de Vis Van De Dag en er is een ruime keuze aan voor en nagerechten. Heeft u last van keuzestress? Bij restaurant de Koperen Kees in Sneek kunt u kiezen voor het Chefsmenu. Leun dus achterover in uw stoel en laat chef Leo u de heerlijkste verrassende gerechten voorschotelen! Bij Restaurant de Koperen Kees in Sneek kunt u terecht voor zowel lunch als diner.

Met veel zorg voor hun producten en ingrediënten maar ook voor de gasten draait het bij de Koperen Kees in Sneek dus echt om de totaal ervaring. De persoonlijke sfeer, fantastische gerechten en mooie wijnen zullen u ongetwijfeld een onvergetelijke avond bezorgen!

Maak dus kennis met het onverwachte en vergeet uw dinerbon of dinercheque niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10