Grand Café Bommel

Dinerbon Sneek Grand Café Bommel
Adres
Marktstraat 28
8601CV Sneek
Telefoon
0515 - 856 440
Dinerbon Sneek Grand Café Bommel
Dinerbon Sneek Grand Café Bommel
Dinerbon Sneek Grand Café Bommel
Dinerbon Sneek Grand Café Bommel

Grand Café de Bommel ligt in het centrum van Sneek en heeft landelijke bekendheid verworven om zijn terras. Het terras is vele jaren uitgeroepen tot één van de beste terrassen van Nederland. En in 2015 en 2016 is het café uitgeroepen tot beste terras van Friesland en het had het de hoogste score van Noord Nederland. Ook op de wat frissere dagen kan je hier gewoon terecht op het verwarmde terras. Neem je Dinercheque mee en geniet van een gezellige avond.

Bij Grand Café de Bommel kan je lunchen en dineren. De kaart is uitgebreid. In de middag kies je voor lekkere broodjes met gerookte zalm, carpaccio of een panini. In de avond staat er op het hoofdmenu onder andere biefstukpuntjes, schnitzel, geitenkaas en sliptong. Ook zijn er afwisselende dagspecials, deze zijn nog aantrekkelijker geprijsd. En wil je een avondje helemaal gezond doen, kies dan voor één van de rijkelijke maaltijdsalades. Voor de kleintjes zijn er speciale menu's samengesteld, friet met appelmoes en een kroket, frikandel of kipnuggets. Betaal de rekening achteraf met je Dinerbon.

Maar ook om te borrelen is Grand Café de Bommel een uitstekende plek. Ook dan mag je gerust betalen met je Dinercheque. Bestel een lekker biertje of een goed glas wijn en neem er een borrelhapje bij. De borrelhapjes kan je zo uitgebreid maken als je zelf wil. Van droge worst en kaas tot een mix van bitterballen, notenmix, droge worst en mosterd. En de nacho's met bosui, tomaat en kaas horen zeker tot de favorieten.

Of je nu een bezoek brengt aan Sneek voor een middagje shoppen of om culturele activiteiten te ondernemen, een echte aanrader is om even bij te komen bij Grand Café de Bommel. Neem je Dinerbon mee en laat jezelf en je gezelschap verwennen door hun gastvrijheid en goede eten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10