Hotel de Wijnberg

Dinerbon Sneek Hotel de Wijnberg
Adres
Marktstraat 23
8601 CS Sneek
Telefoon
0515 412421
Dinerbon Sneek Hotel de Wijnberg
Dinerbon Sneek Hotel de Wijnberg

Gelegen in een sfeervol monumentaal pand midden in het centrum van Sneek, daar vindt u hotel-restaurant de Wijnberg. Bij het restaurant van de Wijnberg kunt u aanschuiven voor een smakelijk diner. U kunt hier heerlijke streekgerechten proeven in een prachtige, sfeervolle setting. Komt u snel een keer langs met uw dinerbon om heerlijk te genieten van een diner of lunch in hartje Sneek?

Bij hotel-restaurant de Wijnberg maakt de chef-kok de heerlijkste culinaire hoogstandjes en streekgerechten voor u klaar.  Bij ons restaurant kunt u genieten van heerlijke soepen en vis, en vleesgerechten. Ook bieden wij voor vegetariërs een keuze uit heerlijke gerechten. Bij ons restaurant heeft u ook keuze uit meerdere gerechten waar u zich kan laten verrassen. U kunt dan kiezen voor specialiteit van de chef, waar u het vertrouwen legt in de expertise van de chef-kok. Kom langs met uw dinercheque en maak u klaar voor een heerlijke culinaire verrassing.

Bij ons kunt u ook plaats nemen op ons riante terras midden in het centrum van Sneek. Hier kunt u genieten van uw heerlijke lunch of diner met een levendig uitzicht.

Ook heten wij kinderen van harte welkom, zo hebben we een heerlijk kindermenu samengesteld waar elk kind een glimlach van krijgt. Al onze gerechten serveren we met een heerlijk bijpassend garnituur.

Kijkt u er naar uit om te genieten van een heerlijk culinair hoogtepunt en dat in het prachtige centrum van Sneek? Kom dan snel een keer langs met uw dinerbon en geniet van alles wat de Wijnberg te bieden heeft.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews