Restaurant de Zwarte Haan

Dinerbon St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Adres
Nieuwebildtdijk 428
9079 PG St. Jacobiparochie
Telefoon
0518-401649
Dinerbon St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Dinerbon St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan
Dinerbon St. Jacobiparochie Restaurant de Zwarte Haan

Op het einde van de wereld verwacht men niet dat er nog gegeten kan worden maar dat is zeker niet waar. Bij De Zwarte Haan kunt u namelijk gewoon terecht voor een lekkere maaltijd op een adembenemende plek. Dit restaurant, gelegen achter en op de Zeedijk, heeft niet alleen een bijzonder uitzicht maar weet ook nog alle buikjes te vinden. Ook met een Dinerbon van Diner Cadeau mag u komen genieten.

De Zwarte Haan is gelegen in de monumentale Sint Jacobsparochie, of Sint Jabik in het Fries, en is daarmee een onderdeel van de lokale geschiedenis geworden. Deze oude parochie is prachtig gelegen op één van uiterste puntjes van Nederland en heeft daardoor een prachtig uitzicht. Als u boven op de zeedijk gaat staan kunt u Ameland zien liggen en aan de andere kant heeft u een prachtig zicht op het mooie Friesland.

In de keuken wordt met veel liefde en zorg voor u gekookt. De kaart is seizoensgebonden zodat er rekening gehouden kan worden met wat er verantwoord en duurzaam is. Omdat ze dit al jaren zorgvuldig naleven hebben ze een Waddengoed certificaat. Dit betekent dat ze voornamelijk met streekproducten werken en dat deze voornamelijk dagvers zijn. Het is een bijzonder keurmerk dat laat zien hoeveel zorg ze bij De Zwarte Haan voor het eten en de gasten dragen.

Kom het snel proberen. Tevens kunt u bij De Zwarte Haan uw festiviteiten organiseren zoals bruiloften en andere aangelegenheden, het kan allemaal. Ook als u een Dinercheque van Diner Cadeau heeft.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10