De Waard van Ternaard

Dinerbon Ternaard De Waard van Ternaard
Adres
De Groedse 3
9145 RG Ternaard
Telefoon
0519 - 57 18 46
Dinerbon Ternaard De Waard van Ternaard

Zoekt u een leuk plek om een hapje te eten in het noorden van Friesland? Kom dan met uw Dinerbon naar Herberg De Waard van Ternaard. Iedereen is hier welkom voor een kop koffie, een klein hapje of een uitgebreide lunch of diner. Ook als u geen hotelgast bent! Het karakteristieke pand, een herberg uit 1860, werd een aantal jaar geleden omgetoverd tot een verrassend ontmoetingspunt. Herberg De Waard is bij uitstek geschikt om weer helemaal tot rust te komen en nieuwe energie op te doen. Daarbij is het eten ook nog eens heerlijk! Reserveer nu en neem uw Dinerbon mee.

Zowel tijdens de lunch als het diner kunt u zich laten verassen door de heerlijkste gerechten en smaakcombinaties. Op de lunchkaart van Herberg De Waard vindt u een aantal heerlijke warme specialiteiten, belegde broodjes en soepen. De keuken maakt zo veel mogelijk gebruik van specifieke producten uit de regio en bereidt zo veel mogelijk zelf. Zo bakken ze zelf brood met meel van de molen uit Burdaard en draaien ze hun eigen ijs. Vleeswaren komen van de ambachtelijke slager uit Ternaard en de vis van "De Goede Vissers" uit Den Oever. Wat dacht u van waddenoesters of huisgerookte paling? Proef de zee met uw Dinercheque!

In de avond kunt u een feestelijk verassingsmenu van drie, vier, vijf of zes gangen bestellen. Dit menu wordt dagelijks met veel zorg samengesteld en bevat uitsluitend dagverse ingrediënten van het seizoen. Uiteraard is het ook mogelijk om uw diner te begeleiden met een bijpassend wijnarrangement. Met uw Dinercheque beleeft u bij Herberg De Waard het perfecte avondje uit!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10